Porsche pregateste un 911 cu pachetul Heritage Design

Porsche 911 Heritage Design

Nostalgia, asa cum bine stim, este o strategie de marketing absolut perfecta. De aceea, orice ne aminteste de alte vremuri sunt o adevarata comoditate, chiar si la masini. Mai ales la masini.

Porsche stie asta foarte bine si se mandreste cu modelele sale legendare care pleaca inca din anii '50, acestea fiind privite ca adevarate comori.

E momentul sa-i cunoasteti pe specialistii de la Porsche Heritage Design, o colaborare intre Porsche Exclusive Manufaktur si departamentul de design "Style Porsche". Care e motivul? Simplu: reinterpretarea modelelor 911 cu elemente legendare in versiuni moderne ale masinilor.

Am reusit sa aruncam o privire atenta la pachetul Heritage Design prin intermediul lui 911 Speedster, cu care ne-am intalnit la New York Auto Show. A fost doar o idee a ceea ce are de gand sa produca Porsche dar, doar daca ne uitam la imaginile de la salonul american, nu putem spune ca nu ne incanta ceea ce vedem.

In 2020, Porsche va aduce pe piata, prin intermediul Heritage Design, mai multe modele speciale. E absolut necesar sa va spunem ca anumite elemente din alte decenii vor fi disponibile pe 911 ca parte din acest pachet.

"Pentru noi e foarte important sa ducem valorile marcii in viitor. Modelele Heritage Design reprezinta o adaugare cu intentie la vehiculele hibrid si electrice Porsche, dar cu multe inovatii tehnice", a declarat Boris Apenbrink, unul dintre directorii Exclusive Manufaktur Vehicles de la Porsche AG.

Pana la urma, ce e atat de special la pachetul Porsche Heritage Design? Pe langa vopseaua speciala, aceste modele sunt echipate cu materiale din cele mai rafinate, care scot in evidenta cabina. E vorba despre elemente din catifea sau modele ca Pepita, Pasha sau Tartan, care au fost modificate pentru a se potrivi anumitor modele.

"Culori si echipamente vechi, vehicule de muzeu sau elemente de design din alte vremuri, ne-am inspirat din toate si am incercat sa reinterpretam totul la timpul prezent", a declarat Ivo van Hulten, director al departamentului Interior Design Style de la Porsche.

Mai mult, pentru a se potrivi cu noile modele Porsche cu pachetul Heritage Design, specialistii de la Porsche Design lucreaza si la mai multe modele de ceasuri speciale pentru proprietarii acestora.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PRET ARE CEL MAI IEFTIN TESLA MODEL S SECOND HAND?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Porsche

Newsletter