Cineva construieste un Porsche 911 propulsat de un motor HEMI V8

Porsche 911 HEMI V8

Suntem, de obicei, extrem de deschisi atunci cand vine vorba despre modificari aduse masinilor care ne plac dar, si e de inteles, echiparea unui model Porsche 911 cu un gigantic propulsor... HEMI V8 ni se pare prea mult chiar si pentru cei mai aventurosi dintre noi.

Cu toate acestea, specialistii de la Danton Arts Kustoms lucreaza la un astfel de proiect. Imaginile ne prezinta o masina departe de a fi completa, dar care are deja montat, pe partea frontala, giganticul motor in opt cilindri de la Dodge.

Rezultatul? Pe noi ne-a mirat foarte tare: un model decapotabil 997 cu propulsie americana si motor frontal.

De vreme ce compartimentul spate al motorului nu mai e necesar, tunerul francez a renuntat la el si va produce un portbagaj nou. Ce anume? Raspunsul ar putea veni de la YasidDesign, un cunoscut artist digital care a creat cateva idei legate de acest proiect.

"Se intampla multe lucruri in proiectul celor de la Danton, asa ca m-am gandit sa va ofer cateva idei despre un altfel de produs oarecum nebunesc. Aveti rabdare, acest Porsche 997 va fi cu adevarat special", a declarat acesta.

Daca proiectul va urma aceasta idee atunci, pe partea spate, ne vom intalni cu o aripa enorma si cu stopuri montate chiar sub ea, alaturi de un difuzor de cam aceleasi proportii.

Toate aripile proiectului vor fi mai mari si tunerul pregateste camasi laterale noi, dar si o noua bara frontala. Si farurile vor fi modificate pentru a semana cu cele de pe noile modele Porsche. Vor exista, de asemenea, o cusca de protectie dar si alte componente noi, printre care si o superturbina gigantica.

Iar acestea sunt doar componentele vizibile, de vreme ce altele vor fi fabricate de la zero sau adaptate.

Daca ne intrebati pe noi, acest proiect pare sa fie mai mult decat s-ar fi asteptat oricine, mai ales ca, de dragul ideii de a face ceva diferit, e foarte posibil ca totul sa se transforme intr-un esec.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter