Mercedes G-Couture, de Kourosh Mansory

Kourosh Mansory monteaza o piesa de colectie pe roti. Mansory transforma clasa G de la Mercedes-Benz intr-un vehicul de lux, produs in serie limitata, de doar sapte bucati.

Masina este bazata pe modelul G 55 AMG si are numele de G–Couture. Doar cativa oameni vor putea sa se bucure de acest model unic, care impresioneaza atat la nivel vizual, cat si din punct de vedere tehnic.

Intregul exterior, pana la marginile geamurilor si plafon, sunt facute din carbon. Insa materialul durabil si foarte usor nu a fost de ajuns pentru aspiratiile exclusiviste ale celor de la Mansory.

Printr-o metoda speciala, carbonul este intins atat de mult intr-o camera speciala de compresie, incat materialul nu mai are nici cea mai mica bula de aer in el. Metoda este folosita, in mod normal, in industria aviatica si aerospatiala, fiind foarte scumpa.

Dar Mansory nu accepta compromisuri cand vine vorba despre calitate. Motorul a fost, de asemenea, modificat si i s-au inlocuit majoritatea componentelor cu altele de inalta performanta de la Mercedes-Benz SLR.

Drept urmare, modelul dezvolta 700 de cai putere, fata de cel de 507 cai putere, cate dezvolta G 55 AMG. Cuplul atinge o forta maxima de 880 Nm, iar pneurile Pirelli Scorpion de mare performanta au fost montat pe jante de 23 de inch.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Mercedes-AMG E 63 S T-MODELL: RIVAL PENTRU AUDI RS6?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter