Tuning de prost gust pentru un Mercedes-Benz CLS? Iata ca se poate si peste hotare!

Mercedes-Benz CLS Tuning Prost Gust

Daca aveati impresia ca doar la noi sunt soferi mai putin inspirati in ale tuning-ului, un american dovedeste contrariul. Desi unii dintre noi agreeaza varianta stock a unui Mercedes-Benz CLS de prima generatie, un american, putin indecis ce-i drept, s-a gandit sa schimbe putin asepctul acestui bolid. Fotografiile cu modelul proaspat modificat au fost surprinse pe strazile Statelor Unite ale Americii.

Mercedesul ce a suferit diferite interventii a fost lansat la sfarsitul anului trecut sub generatia noului model CLS, dar care a starnit numeroase controverse in urma modificarii formulei celebrului coupe german cu patru usi.

Gusturile nu se discuta! A spus un mare invatat, dar unele dezbateri ce au avut loc pe internet s-au pus de acord contrar dorintelor proprietarului, rezultand ca tot originalul arata cel mai bine, toate cu conditia de a nu fie modificat in niciun fel.

Citeste si: Cum sa strici un Lamborghini Aventador Roadster facandu-l roz... numai in Dubai!

Exemplarul din fotografie nu este cel mai reusit conform spuselor user-ilor de pe internet, incadrandu-se cu brio in categoria celor neinspirati, principalele atractii fiind capacele pentru rotile din spate. Tototdata, din lista de tunning nu lipsesc nici prizele false de aer, ori faimoasele accente de crom care acopera inclusiv montantii centrali si blocurile optice posterioare.

Daca ar fi sa comparam motorizarea acestui bolid cu exteriorul, vom observa ca cel din urma aspect a fost luat in deradere, mai ales datorita faptului ca Mercedes-ul CLS este o unitate de 5.5 litri cu un propulsor in V8 aspirat cu 388 cai putere dotat cu o cutie automata si un sistem de tractiune spate.

Un lucru care egaleaza balanta este intalnit la noi, atunci cand un neinspirat incearca sa tuneze o vechitura cu un motor de 1.2 pe gaz, dar sa-ti bati joc de masina cu niste plasticuri de ultima speta si capace din China in conditiile in care acest monstru este fabricat perfect... asta este un adevarat cocalar. Totusi, sa nu ne mai plangem. Si la ei exista astfel de oameni sau chiar mai rau.

Problema cea mai mare este ca proprietarul poate fi sanctionat de compania Mercedes-Benz din cauza faptului ca prejudiciaza imaginea brand-ului. Nu stiu daca va mai amintiti speta cand Becali a fost avertizat cu privire la actiunile de grandomanie acum cativa ani, cand se urca pe Maybach si incepea sa se manifeste in fel si chip.

La acea perioada, reprezentantii Mercedes-Benz l-au avertizat pe magnat ca urmatoarea actiune ce va duce la afectarea imaginii brand-ului va genera confiscarea unitatii, lucru ce l-a potolit mai ceva decat Sfanta Sfintelor, fecioara lui Allah.

Te-ar mai putea interesa:

Cum arata un Lamborghini Huracan Avio vandalizat? E greu de privit...

Ai vazut cum arata cel mai urat model de Mercedes-Benz? Iata surpriza brandului nemtesc!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
2020 BMW M5 (F90) FACELIFT - PREZENTARE OFICIALA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter