Lumma propune un pachet de tuning pentru Mercedes Benz Clasa G

Lumma propune un pachet de tuning pentru Mercedes Benz Clasa G

Mercedes-Benz Clasa G nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, fiind unul dintre cele mai cunoscute modele din gama producatorului german. De asemenea, in segmentul sau de piata, Clasa G nu are rival, fiind de departe cel mai apreciat model de acest gen. Lasand toate astea la o parte, tunerii de la Lumma s-au gandit ca nu ar fi rau sa vina cu un pachet de tuning care sa duca lucrurile si mai la extrem decat sunt acum. Si, gratie imbunatatirilor tehnice la care s-au gandit cei de la Lumma, modelele Clasa G devin mult mai interesante din punct de vedere tehnic, dar nu numai. Haideti sa aflam impreuna ce surprize ni s-au pregatit!

In primul rand, trebuie sa spunem de la bun inceput ca tunerii de la Lumma au dezvoltat si un kit de caroserie pentru acest Mercedes-Benz Clasa G. Asadar, putem observa un design ceva mai agresiv al bolidului, care ne aduce in fata o serie de schimbari extrem de interesante. Spre exemplu, la prima privire putem observa niste spoilere restilizate si niste aripi laterale ceva mai late. Totodata, nu avem cum sa nu vedem ca pragurile laterale au primit un design nou.

Nu in cele din urma, trebuie sa mai spunem ca cei de la Lumma au modificat complet chiar si capota modelelor Clasa G. Totodata, mai putem spune si ca tunerii au echipat noile modele si cu lumini suplimentare amplasate pe plafon si cu sase terminatii pentru evacuare. In cele din urma, va mai spunem si ca modelele tunate vor beneficia de un set de jante speciale, cu dimensiuni de 24 de inci. Asadar, avem o serie importanta de surprize pregatite de cei de la Lumma, care transforma Clasa G intr-un model si mai impresionant decat il stiam cu totii!

Asa cum stim cu totii, din punct de vedere tehnic. modelele G500 sunt echipate cu o unitate de motorizare V8 cu capacitate de 4.0 litri, capabila sa dezvolte 422 de cai putere si un cuplu maxim de 610 Nm. Insa, dupa modificarile aduse de cei de la Lumma, putem vorbi despre o putere totala care a ajuns pana la 532 de cai si de un cuplu maxim de 750 Nm.

Varful de gama Mercedes AMG G63 produce in standard o putere de 585 de cai si un cuplu maxim de 850 Nm. Ei bine, odata instalat pachetul de tuning al celor de la Lumma, vom putea vorbi despre o putere de 650 de cai si despre un cuplu maxim care ajunge la 950 Nm.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
OFF-ROAD: 6 SFATURI PENTRU A CONDUCE IN SIGURANTA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter