Lexani G-77 Sky Master: biroul mobil ideal al oricarui director de corporatie!

Lexani G-77 Sky Master

Asa cum bine stiti, Lexani Motorcars a capatat o reputatie feroce: aceea de a pleca de la vehicule de mari dimensiuni si a le transforma in ceva cu adevarat extravagant. Ne-am intalnit, de-a lungul timpului, cu cateva exemple create de specialistii companiei dar, de aceasta data, trebuie sa recunoastem ca au ridicat standardele.

Despre ce e vorba? Simplu, acesta este primul model de camion Ford care costa peste 1 milion de dolari, masoara 10 metri, este complet negru si a fost botezat G-77 Sky Master.

Da, ati citit corect. La baza acestui extravagant "birou mobil" se afla un model Ford F-550 si, dupa terminarea modificarilor, veti plati nu mai putin de un milion de dolari. Bineinteles ca in acesti bani intra optiuni care pot fi intalnite numai in cele mai luxoase locuri din lume, poate cea mai evidenta fiind prezenta aurului de 24 de karate.

In cazul in care nu ne credeti, aruncati o privire atenta la fotografiile atasate acestui articol.

Initial, am crezut ca fotograful a incurcat balansul de culori al camerei, de vreme ce aproape totul arata... maroniu. Ne-am uitat mai atent si ne-am dat seama ca spatiul interior este intr-adevar plin de tonuri calde.

In primul rand, ne intalnim cu sase scaune electrice imbracate in piele maronie, care vin atat cu optiunea de incalzire cat si cu cea de masaj. Peretii, imbracati in aceeasi nuanta, au finisaje din lemn si ascund, printre altele, si un sistem home theater complet, cu televizor de 65 de inch.

Masina este prevazuta cu o mini-bucatarie, o baie, dar si o sala de sedinte VIP destul de cuprinzatoare, lucru care da nastere la o intrebare simpla. Oare, daca ai avut norocul sa fii invitat la bordul acestei masini, nu poti fi considerat deja un VIP?

Poate ca ne gandim prea mult la ceea ce vedem. Scaune cu masaj, sisteme de entertainment de lux, o bucatarie si o baie cu finisaje placate cu aur, sunt toate astea semnul ca am patruns intr-un birou mobil?

Ei bine, nu, e doar o "ascunzatoare" mobila echipata sa arate ca un spatiu in care marii presedinti ai corporatiilor mondiale, constienti de importanta lor, ar putea incheia afaceri sau ar putea lua decizii in timp ce se bucura de o tratatie, fie ea bautura fie ceva mancaruri de cea mai buna calitate.

Daca vi se pare ca sunam de parca am fi putin gelosi, trebuie sa recunoastem ca nu ati fi deloc departe de adevar...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DEFECTIUNI ASCUNSE ALE UNEI MASINI SECOND HAND
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Lexani

Newsletter