Lamborghini Aventador S tunat de Novitec! Iata ce a iesit!

Lamborghini Aventador S Novitec Tuning

Tunerii de la Novitec sunt, cu siguranta, niste specialisti cunoscuti de majoritatea celor care iubesc masinile. Ei ne-au dat, de-a lungul timpului, cateva pachete de tuning speciale cu care au atras multi fani. In mod clar Novitec stie cate ceva despre imbunatatirea masinilor produse de cei de la Lamborghini, pentru ca ne-au dat cateva exemple pana in acest moment.

Cateva dintre kiturile propuse de ei includ chiar si pachete de compresoare, care, spun unii, sunt o adevarata magie. Cea mai recenta oferta facuta de specialistii Novitec se concentreaza pe Lamborghini Aventador S. Sunteti curiosi sa aflati la ce s-au gandit cei de la Novitec? Haideti sa vedem impreuna!

Asa cum ne asteptam, probabil, din partea celor de la Novitec, schimbarile exterioare sunt destul de subtile. Totusi, putem observa o prima imbunatatire adusa masinii. Aceasta se ocupa de aspectul aerodinamicii. Pachetul este compus dintr-un kit fabricat din fibra de carbon, testat, asa cum declara specialistii in tuning, in tunelul de vant.

Elementele schimbate sunt pragurile, aripa din spate, care este supradimensionata si buza din fata. Cea mai importanta schimbare, putem spune, este noul set de roti forjate NL3, furnizate de Vossen, care au sase spite si care masoara 20 de inci in fata si 21 de inci pentru puntea din spate.

Acestea sunt imbracate in anvelope Pirelli P Zero si pot fi comandate in nuante diferite. Partea din spate a trecut, asa cum va spuneam, printr-o serie de schimbari pentru a creste eficienta din punct de vedere aerodinamic, dar ceea ce atrage privirea este noul sistem de evacuare.

Acesta nu doar are un finisaj nou, dar are si rolul de a aduce un plus de putere din partea motorului aspirat natural de 6,5 litri. In configuratia standard, masina vine cu un motor V12, care furnizeaza 740 de cai putere si 690 Nm cuplu. Dupa ce a trecut prin mana celor de la Novitec, Lamborghini Aventador S ajunge la 763 cai putere si 732 Nm cuplu.

Facand calculele, obtinem un plus de 23 de cai putere si 42 Nm cuplu. Un alt atu al noului Aventador S este greutatea redusa. Acesta pierdere in greutate a venit datorita utilizarii unui material folosit de cei din Formula 1, care se numeste Inconel. Datorita lui, masina are acum o greutate mai mica cu 21 de kilograme fata de configuratia standard.

Poate nu inseamna mare lucru pentru unii, dar trebuie sa va spunem ca pentru un supercar greutatea este extrem de importanta. Cu mai multa putere si cu o greutate mai mica, Aventador S imbunatatit de Novitec se lauda si cu un sprint mai mic. Masina este cu 10 secunde mai rapida acum, putand ajunge de la 0 la 100 kilometri/ora in doar 2,8 secunde.

Viteza maxima este de 350 de kilometri/ora. In privinta costurilor, nu avem informatii pentru ca cei de la Novitec nu au dat niciun detaliu despre acest subiect.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter