O adevarata nebunie: Jeep Wrangler 6x6 Pickup cu motorizare V8 Hellcat! Pret pe masura!

Jeep Wrangler 6x6 Pick-up

Am mai vazut versiuni personalizate Jeep Wrangler 6x6 pana acum. Am mai vazut, de asemenea, motoare Hellcat V8 de 707 cai putere sub capota unui model off-road.

Ei bine, versiunea portocalie si extrem de personalizata pe care o vedeti in imagini, gandita de specialistii de la Exotic Custom Motorsports (din California), reuseste sa combine aceste doua idei. Ce ramane de spus? Iata un Wrangler extrem de rapid care poate circula oriunde.

Am reusit sa ne intalnim si noi cu aceasta creatie exceptionala, denumita JK Six, iar motivele sunt absolut evidente. Modelul si-a inceput viata ca o versiune anterioara JK Jeep, iar procesul de conversie a inceput cu masina complet dezasamblata.

Acest lucru s-a intamplat si datorita multelor componente fabricate de compania de tuning, atat pentru bena din spate cat si pentru al treilea ax, dar si pentru ca piesele gandite de Exotic Custom Motorsports inseamna noi parti ale caroseriei complet personalizate. Mai exact, totul, de la aripi pana la ambele bare si grila frontala din fibra de carbon a fost personalizat pentru acest model Wrangler, si asta e doar ceea ce vedem la exterior.

Sub model, ne intalnim cu suspensii mai inalte cu 5 inch, amortizoare reglabile, dar si cu jante de 35 de inch. Al doilea ax este o componenta standard Dana, iar axul in plus este complet personalizat.

Mai mult, franele sunt cele standard, iar masina beneficiaza de etriere si pe al treilea ax, asa ca n-ar trebui sa aiba probleme la oprire. Asta e o veste buna, mai ales pentru ca masina beneficiaza de destula putere pentru cele doua axe de pe partea din spate.

Conform specialistilor de la Exotic Custom Motorsports, montarea propulsorului Hellcat sub capota a fost o munca titanica, fiind nevoie de o multime de modificari. Si mai complicata a fost conectarea si comunicarea motorului cu calculatorul de bord. In total, a fost nevoie de peste 1.500 de ore de munca, pe decursul a peste un an si jumatate.

Pentru noi, aceasta versiune merita atentie si ni se pare o investitie de calitate. In plus, masina pare sa fie cel mai bine personalizat model Wrangler 6x6 pe care l-am vazut vreodata si, in plus, e si de vanzare. E adevarat, nu e deloc ieftin, noul JK Six costand nu mai putin de 289.000 de dolari.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter