Garage Italia Customs a lansat doua versiuni cu adevarat hidoase ale modelelor BMW i3 si i8

Garage Italia Customs Memphis Design BMW i8 i3

Garage Italia Customs dovedeste, inca o data, ca are viziuni de design unice atunci cand vine vorba despre tunarea unor masini BMW. In acest caz, vorbim despre BMW i8 si BMW i3, iar noile versiuni sunt cel mai bun exemplu de exces de tipul anilor '80. De ce? Poate cele mai importante caracteristici sunt dungile ciudate, punctele nelalocul lor sau culorile extrem de vii. Noua ne-au adus aminte de masinile de jucarie ale copilariei.

Aceasta pereche de masini este inspirata din creatiile Memphis Design, un producator de mobila din Milano. Compania a devenit cunoscuta in anii '80, datorita modelelor sale legate de curentul pop-art, adica de amestecul de tipare si culori aprinse.

"Inca o data, designer-ii mei au depasit orice asteptare, au reusit sa readuca esenta Memphis design in aceste doua modele futuristice", a declarat Lapo Elkann, managerul Garage Italia Customs, despre noile creatii ale firmei sale.

Pe undeva are dreptate: munca celor de la Garage Italia Customs iese in evidenta, chiar daca nu pare a fi deloc pe gustul cumparatorilor.

Modelul BMW i8 are imprimat, pe barele de protectie fata si spate, un pepene, iar dungile depasesc stalpii de sustinere a caroseriei. Pe partea soferului, avem dungi orizontale, care devin violete spre partea din spate. Pe dreapta, dungile sunt portocalii, de model masa de sah, si se incheie pe galben catre spatele masinii.

Interiorul ar putea da dureri de cap unui sofer normal, mai ales din cauza amestecului eclectic de culori si modele.

Si BMW i3 este la fel de colorat, dar pastreaza capota motorului si portbagajul de culoare neagra. Mai mult, in comparatie cu i8, interiorul pare putin mai uman, amestecand panouri in doar doua culori: alb si verde. Nici acest model nu scapa, insa, de ciudatenii sau de modele stranii, amenstecand culori ca violet, roz sau verde cu imprimeuri cu animale pe portiere.

De vreme ce aceste doua modele sunt doar pentru prezentare, nu trebuie sa ne facem griji ca le vom intalni in trafic. Pentru cei interesati, insa, noul i8 va aparea, in luna mai, in expozitia Frieze New York.

Garage Italia Customs a mai lucrat, in 2016, cu BMW, moment in care a creat un model i8 Futurism Edition. Corpul masinii a fost astfel gandit incat sa arate ca un foc de artificii, iar interiorul era dotat cu tapiterie speciala irizata, care reflecta lumina in cele mai ciudate moduri.

Compania a continuat sa se foloseasca de BMW i8 si cu ocazia Paris Motor Show, atunci cand a produs ideile concept CrossFade. Modelele erau gandite sa prezinte evolutia graduala de la argintiu inchis Protonic la albastru Protonic, prin folosirea unor mici triunghiuri care, in functie de lumina, reproduceau cele doua nuante.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI SCUMPE 7 MASINI DIN ISTORIE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter