Coupetorino 2013, o jucarie pe care si-o vor dori cei mari

L-am putut admira pentru prima data pe Coupetorino, o masina care are drept punct de pornire Mercedes-Benz SL-Class, in 2008. Ideea lansarii unei variante break a celebrului model coupe-cabriolet a fost absolut fantastica.

Si cum Mercedes-Benz a anuntat lansarea unei noi generatii a modelului SL, designerul italian Studio Torino a aratat lumii varianta 2013 a modelul Coupetorino.

Noua masina a fost desenata de sase studenti, Michele Bavaro, Bruno Arena, Dario Pellegrino, Stefano Manini, Riccardo Luigi Cascone, Cristiano Zanot, in colaborare cu Steffen Koehl, de la Global Advance Design Mercedes-Benz.

Studentii au facut o macheta cu scara de 1 la 4, dar nu e o simpla jucarie, pentru ca au fost nevoiti sa ia in calcul si costurile de productie.

Nu sunt informatii legate de motorul ales, dar, cel mai probabil, va fi vorba despre cel de 4.6 litri V8, acelasi care echipeaza modelul SL 550.

Acest propulsor ofera 429 de cai putere si, cu ajutorul unei cutii automate Driver-Adaptive cu 7 trepte, face ca masina sa ajunga la 100 km/h in 4,5 secunde. Viteza maxima a lui SL 550 este limitata electronic la 250 km/h.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter