Carlsson lanseaza un nou kit pentru 2014 Mercedes-Benz S-Class

Mercedes-Benz Clasa S a ocupat dintotdeauna cea mai buna pozitie in randul automobilelor de lux. Noul model Clasa S face un pas inainte, iar Carlsson este mandru sa lanseze programul de tuning pentru noua limuzina Mercedes la Salonul Auto de la Frankfurt 2013.

Potrivit motto-ului companiei sale, “Mergi in stilul tau!”, Carlsson spune ca ideile sale duc spre un rafinament mai mare si personalizarea noului model Clasa S cu modificari ale componentelor aerodinamice pentru jante din aliaj usor si tapiterie interioara personalizata.

Kit-ul de personalizare aerodinamic include un nou spoiler fata care dispune de prize de aer mai mari, care sustin vizual noua grila tridimensionala Mercedes. Exista trei modele diferite de jante din aliaj, cu o gama de finisaje. Acestea sunt: Carlsson 1/10 sport, Carlsson 1/16 RS clasic si Carlsson 1/5 modern. Toate cele trei modele sunt disponibile cu diametrul de 19, 20 sau 21 de inch.

Kit-ul coborare suspensie, Carlsson C-tronic, disponibil pentru vehicule cu Airmatic si Magic Body Control va fi disponibil in curand. Pachetele de tuning pentru motor ofera o putere considerabila si astfel creste cuplul. S500 bi-turbo V8 (standard 456CP si 700Nm) poate avea pana la 610CP si 900Nm, in timp ce motorul bi-turbo V8 al lui S63 AMG (versiunea standard are 585CP si 900Nm) creste pana la 780CP si 1,050Nm.

Dar ce aduce Carlsson nou? Un interior care poate fi personalizat dupa preferintele clientului, chiar respectand traditia haute couture. In afara de pielea care este cusuta fin si de lemn, si echipamentele high-tech, cum ar fi ecranele HD TV, sistemul de sunet REVOX si un hotspot Wi-Fi, pot fi integrate perfect. Chiar si un frigider poate fi montat, pentru a va putea simti ca acasa.

O simpla vizita la departamentul de tapiterie specializat Carlsson dezvaluie mai mult decat posibilitatea de a alege o piele fina. De asemenea, poti alege ca pielea sa aiba cusaturi complementare sau contrastante, ori contur si conducte, dar si o combinatie de piele si Alcantara. Personalizarea masinii cu blazonul familiei pe tetiere sau cu diferite insertii de lemn nu reprezinta deloc o cerere iesita din comun.

Videoclipul zilei
5 DOTARI AUTO PE CARE LE FOLOSIM GRESIT
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter