Noul Honcho de la Bruiser Conversions, un Jeep care nu se teme de nimic!

Honcho Bruiser Conversions

Esti fan al Jeep-ului Wrangler 6X6 si al tuning-ului? Atunci, cu siguranta, ai auzit de Bruiser Conversions. In acest caz, articolul de mai jos iti este dedicat.

Uimitorul Bruiser Conversions a fost prezentat anul trecut la SEMA Show din Las Vegas si este un rival al celorlalte SUV-uri cu sase roti. Practic, numeroase piese au fost personalizate, transformand Bruiser Conversions intr-un adevarat monstru off-road.

Dar surpriza abia acum vine! Bruiser Conversions a scos la lumina noul Honcho, care este inca un Jeep Wrangler. Numai acesta este o versiune mai extrema a cunoscutului model.

Noul Honcho chiar arata diferit fata de ultimul Bruiser! Are fata construita in stil retro, bare de protectie din otel, troliu, o suspensie noua și e suficient de inalta incat sa n-aiba probleme pe teren accidentat.

De asemenea, e dotata cu bara de lumini auxiliara, deasupra parbrizului, jante noi, anvelope off-road imense, spatiu de stocare suplimentar, in spatele scaunelor din spate, care se pot detasa.

Honcho nu pierde nici la capitolul putere. Acest Jeep Wrangler are doua versiuni de motor. Primul este un LS3 V8 de la General Motors, iar al doilea, care propune economie de combustibil, este un turbodiesel de la Cummings. Ambele motoare au fost actualizate. Pot produce 493 cai putere sau pana la 690 CP, daca proprietarul doreste o actualizare.

Newsletter

Whatsapp