BMW Seria 5 (E60) a fost tunat de parca ar urma sa joace in filmele americane

BMW Seria 5 E60 Tuning

BMW Seria 5 E60 a fost considerat unul dintre cele mai surprinzatoare modele lansate vreodata de producatorul din Munchen, insa modul in care a ales un sofer sa-si tuneze masina depaseste imaginatia multora.

Producatorul bavarez lanseaza in fiecare an cate un model, unele fiind mai reusite, altele mai putin. Una dintre masinile care nu au avut efectul asteptat au fost modelel Seria 7 E65 sau Seria 5 E60, ambele fiind desenate de designerul sef de pe atunci Chris Bangle.

Seria 5 E39 a fost unul dintre cele mai apreciate modele lansate de constructorul bavarez, insa BMW nu a pus mare pret pe el. Nemtii s-au hotarat astfel sa schimbe mai multe lucruri la noua generatie E60 printre care se numara farurile, unele elemente de design,  dar si celebrul bord indreptat spre sofer care lipseste cu desavarsire. Cele trei sunt doar cateva dintre lucrurile reprosate de impatimiti  BMW.

Un fan al producatorului bavarez a vrut insa sa sfideze toate criticile si a modificat complet un astfel de model, iar in partea din spate se poate observa o aripa uriasa, un difuzor de aer, in timp ce pe latera exista o grafica care vrea sa fie inspirata de modelele M.

Alegerea cromatica este una care se potriveste, dar mult criticata de anumiti specialist. Masina este un 530i cu jante vopsite si ele, iar sub capota gasim un motor de 3.0 litri pe benzina care poate dezolva un minim de 228 de cai putere si 300 Nm cuplu. M5-ul este cea mai puternica versiune a modelului cu ajutorul unui propulsor V10.

Newsletter

Whatsapp