Un BMW Seria 3 (E36) tunat asa cum nu ti-ai fi dorit sa vezi vreodata!

BMW Seria 3 E36 Tuning

Vorbim in dese randuri despre tot felul de proiecte de tuning, asta nu o poate contesta nimeni. Motivul este unul cat se poate de simplu. De cele mai multe ori, proiectele de tuning impresioneaza din toate punctele de vedere.

Fie ca vorbim despre un design cu totul si cu totul special, fie ca vorbim despre un pachet care face ca puterea motorului sa fie una nemaivazuta, tuning-ul este un subiect despre care merita sa vorbim. Tot despre un astfel de proiect de tuning vorbim si astazi, insa de data aceasta avem in fata un esec total, un tuning pe care nimeni nu si l-ar dori vreodata! 

Ei bine, avem in centrul atentiei un model BMW Seria 3 (E36), care a fost surprins pe strazile din Statele Unite cu o infatisare destul de … ciudata, am putea spune. Oricat de mult ne-am dori sa nu fim rautaciosi, acest E36 nu arata deloc bine, ba chiar din contra.

Aceeasi parere se pare ca a avut-o si cel care a surprins acest model pe strazile din statul Georgia. Chiar daca este evident ca proiectul de tuning nu a ajuns chiar la un final, este greu de crezut ca acesta poate arata bine in cele din urma.

Acest proiect de tuning este cu atat mai greu de privit cu cat BMW Seria 3 (E36) este un model extrem de indragit din gama producatorului german. Seria 3 s-a bucurat intotdeauna de o apreciere considerabila in randul fanilor BMW.

Chiar daca nu vorbim despre un M3 sau despre un E46, si acest E36 isi are sustinatorii lui. Si suntem siguri ca acestia nu vor fi deloc incantanti cand vor vedea acest proiect de tuning. Stiti cum este, atunci cand vorbim despre o masina de suflet, chiar daca nu este a ta, tot nu iti face placere sa o vezi “distrusa”. 

Desigur, atunci cand vorbim de infatisare si design vorbim despre un subiect destul de sensibil. Este foarte posibil ca ceva ce place foarte mult unora dintre noi sa nu le placa si celorlalti. Desi am prefera sa fie asa si in acest caz, credem totusi ca nu vor fi prea multi dintre voi entuziasmati de felul in care a fost transformat acest BMW Seria 3 (E36)!

Insa, bineinteles, nimeni nu va poate condamna in cazul in care simtiti ca va face cu ochiul un astfel de proiect de tuning … ceva mai ciudat decat cele cu care suntem obisnuiti. Acestea sunt spuse, va invitam sa ne spuneti parerile voastre cu privire la felul in care arata acest E36! 

Newsletter

Whatsapp