BMW i3S a primit un pachet estetic din partea tunerilor de la AC Schnitzer

BMW i3S Ac Schnitzer

BMW i3 este un model care a reusit sa se impuna destul de rapid in segmentul sau de piata, atragand un numar important de clienti chiar din primele luni de la lansare. i3 s-a remarcat rapid prin infatisarea sa destul de nonconformista pe care ne-au propus-o cei de la BMW, drept pentru care nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a se face evidentiat pe piata. Tunerii nu prea ne-au obisnuit in ultimii ani sa isi indrepte atentia prea tare catre modelele electrice de pe piata, insa se pare ca BMW i3 are parte acum de o atentie speciala.

Asadar, in cazul in care erati in situatia in care va doreati un model BMW i3 ceva mai agresiv, casa de tuning AC Schnitzer are o surpriza pentru voi! Tunerii germani au pregatit un pachet estetic gandit in mod special pentru acest model electric al producatorului bavarez.

Este important de mentionat inca de la bun inceput ca acest pachet pregatit de tunerii germani este dedicat modelului i3S, adica versiunii ceva mai performante a lui i3. Cei de la AC Schnitzer vorbesc despre un pachet de caroserie, care ar avea rolul principal de a ii oferi lui i3 un look ceva mai agresiv.

Astfel, in partea frontala putem observa acum un spoiler care beneficieaza de un design nou care include si un splitter generos. De asemenea, mai putem vorbi in continuare despre o aripa spate perfect proportionata pentru dimensiunile lui i3, cat si despre un difuzor regandit de la zero de cei de la AC Schnitzer. La nivelul aripilor mai putem regasi acum si o serie de protectii suplimentare.

Conform informatiilor pe care le-am primit de la tunerii germani, toate aceste elemente suplimentare pe care le-am mentionat in randurile anterioare pot fi comandate exclusiv in culoare neagra.

Tunerii germani au umblat putin si la partea tehnica, propunand acum niste suspensii modificate. De asemenea, pentru un plus de dinamism, garda la sol a fost micsorata acum cu 20 de mm. Important de mentionat ca aceste modificari nu vor putea fi implementate pe versiunile cu range-extender.

In rest nu avem niciun fel de modificari, tunerii de la AC Schnitzer preferand sa nu intervina in legatura cu motorizarea modelului i3. In aceste conditii, vorbim in continuare tot despre un model care beneficiaza de o putere in valoare de 184 de cai si de un cuplu maxim de 270 Nm.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: AC Schnitzer

Newsletter