2020 Toyota Supra primeste primul pachet de tuning de la Prior Design

2020 Toyota Supra Prior Design

Desi va mai dura ceva timp pana cand vom putea admira noua generatie Supra in reprezentantele locale Toyota, multe firme de tuning au inceput deja sa lucreze la personalizarea acestui coupe sport.

In cazul in care versiunea standard vi se pare putin prea "cuminte", mai ales la capitolul stil exterior, specialistii de la Prior Design pregatesc, in acest moment, un pachet care transforma caroseria, kit care are deja fani printre iubitorii de masini.

E, poate, putin prea devreme sa vorbim pe larg despre acest proiect, aflat inca in dezvoltare, dar Prior Design ne-a oferit cateva imagini, destul de elocvente pentru a ne face o idee.

Cele doua bare ale modelului sunt destul de voluminoase, adaugand cativa cm latimii modelului standard, iar capota beneficiaza de o gura de aer care permite propulsorului in sase cilindri (un BMW la origine) sa "respire" putin mai bine. Pe partea dorsala, ne intalnim cu o aripa destul de mare care, cel putin asa speram noi, nu are doar efect vizual.

Cu o garda la sol destul de joasa si echipata cu pneuri de dimensiuni generoase, versiunea Supra a celor de la Prior Design poate fi prea mult pentru unii dintre noi, cu gurile de aer de pe aripi si giganticul splitter frontal.

Daca generatiile anterioare Supra au insemnat ceva, ne asteptam sa apara mai multe pachete de tuning pentru A90, ba chiar suntem mai mult decat siguri ca vor exista mai multe companii si, binenteles, mai multe variante imbunatatite. Mai exact, suntem comvinsi ca, la editia SEMA de anul viitor, se vor aduna multe versiuni Supra modificate.

In cazul in care va doriti o versiune mai puternica Supra produsa chiar de Toyota, compania a confirmat deja ca se lucreaza la o varianta GRMN. Nu avem prea multe detalii, dar suntem siguri ca va produce, gratie motorului turbo in linie de 3,0 litri, mai mult decat cei 335 de cai si 494 Nm ai lui GR Supra standard.

Pana la urma, nu credem ca va fi o problema din acest punct de vedere, daca luam in calcul faptul ca acelasi motor, pe BMW Z4, ajunge la 382 de cai putere si la un cuplu-forta de 500 Newtoni-metru.

Pana atunci, versiunea Supra standard, in editia speciala Launch, va fi scoasa oficial la vanzare, in Statele Unite, in aceasta vara.

Newsletter

Whatsapp