Asa arata noul Toyota Supra cu un widebody kit Rocket Bunny

Toyota Supra Flat Hat 3D Rocket Bunny Widebody

Toata lumea se asteapta ca la editia de anul acesta SEMA Show sa ne intalnim cu o multime de modele modificate Toyota Supra (A90), asa ca imaginile virtuale atasate acestui articol nu ne-au mirat: o noua versiune a masinii sport cu un widebody kit de la Rocket Bunny.

E adevarat, nu am fost chiar toti incantati de designul exterior, dar trebuie sa recunoastem ca masina arata mult mai bine in realitate. In plus, forma finala a noului model Supra pare sa se simta foarte bine cu noile componente de caroserie oferite de Rocket Bunny.

Cel responsabil pentru aceste imagini este Flat Hat 3D, care propune doua configuratii. In prima dintre ele, ne intalnim cu doua perechi de aripi arcuite, prezente atat pe partea frontala cat si pe cea spate.

Mai mult, nu lipseste nici un nou splitter frontal personalizat, pragurile laterale extinse si nici o aripa spate care impresioneaza prin inaltime. La fel de impresionante ni se par si noile jante montate pe masina, care au fost, pe aceasta versiune, complet redesenate.

In cea de-a doua configuratie, masina este si mai deschisa, in special datorita prezentei unei aripi gigantice pe partea din spate, similara oarecum celei intalnite pe un anume Porsche 911, in interpretarea celor de la RWB.

Masina arata absolut salbatic dar, daca sunteti de parere ca e prea mult, exista si alte versiuni in care masina este echipata cu o aripa spate ceva mai mica.

Sub capota alungita, noul Toyota Supra are ascuns un motor in linie, in sase cilindri de 3,0 litri, care produce 335 de cai putere si un cuplu-forta de 494 de Newtoni-metru. Aceste cifre sunt impresionante, dar teste recente au dovedit ca motorul masinii poate chiar mai mult.

Sa nu uitam ca puterea este trimisa, prin intermediul unei cutii de viteze automate in opt trepte, catre rotile spate, astfel ca masina accelereaza de la 0 la 100 de km/h in 4,1 secunde. Voua cum vi se pare?...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter