Cum arata un VW Amarok echipat pentru zona arctica

Volkswagen Amarok Arctic Trucks AT35

Foarte cunoscuta companie de tuning Arctic Trucks a gandit si creat pentru iubitorii de off-road o versiune extrem de limitata a modelului pickup Volkswagen Amarok, cu specificatii cu adevarat... arctice.

Compania, care s-a facut remarcata atunci cand a "pregatit" un model Toyota Hilux pentru expeditia Top Gear de la Polul Nord, a mai facut asa ceva si pe alte versiuni pickup din Marea Britanie.

De exemplu, in 2016, specialistii companiei au participat la lansarea pe piata a modelului Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 si, de atunci, a mai lucrat la versiuni modificate ale unor masini ca Nissan Navara sau Toyota Hilux.

Pentru prima data, insa, firma islandeza a lucrat la un model Volkswagen Amarok, lucru care reprezinta o garantie pentru cei interesati sa conduca in conditii de iarna arctica.

La interior, masina este echipata cu un stingator de flacari, un generator portabil si, poate fara legatura, cu un automat de cappuccino. Sunt, de asemenea, prezente, un radio VHF, o cutie de scule si un ciocan, iar daca apar probleme in salbaticie, veti gasi in masina si o trusa de prim-ajutor, in care se afla pana si un defibrilator.

Unul dintre specialistii Volkswagen Commercial Vehicles, Nick Axtell, a declarat incantat ca aceasta versiune Arctic Trucks Amarok si-a dovedit eficienta in cele mai grele conditii de drum, in timpul testelor oficiale.

"Volkswagen Amarok s-a dovedit un mare succes inca de la aparitia pe piata si suntem extrem de incantati sa vedem ca se poate descurca in unele dintre cele mai grele conditii de drum", a declarat acesta.

"Pentru soferii britanici, asta inseamna si ca versiunea standard Amarok va fi in stare sa se descurce in cele mai grele conditii de iarna", a completat oficialul VW.

"In Marea Britanie, abilitatea specialistilor nostri de a transforma vehiculele marcii prin intermediul partenerilor recunoscuti oficial ramane un punct de vanzare extrem de important. De aceea, suntem extrem de incantati sa va oferim aceasta versiune a lui Amarok, mai ales daca sunteti interesati sa explorati si altceva decat drumurile off-road obisnuite", a concluzionat Nick Axtell.

Exista printre voi cineva interesat? Revenim cu amanunte...

Design Exterior

Asa cum ne asteptam, masina beneficiaza de numeroase imbunatatiri. De exemplu, suspensia a fost inaltata cu aproximativ 25 de mm, atat pe fata cat si pe spate, iar aripile au fost modificate pentru a face loc pneurilor pentru orice teren imense, montate pe jante de aliaj de 17 inch.

Nu lipsesc covorasele supradimensionate pentru protectie impotriva noroiului, care au si rolul de a proteja masina impotriva pietrelor de pe rutele arctice.

Sursa: Arctic Trucks

Newsletter

Whatsapp