Asa arata Mercedes-AMG G63 cu un kit de caroserie Inferno de la TopCar

2019 Mercedes-AMG G63 TopCar Inferno

Daca va numarati printre cei care sunt de parere ca cea mai recenta generatie Mercedes-AMG G63 este modelul SUV pe care trebuie sa il aiba, probabil ca va puteti permite sa cheltuiti aproximativ 150.000 de dolari pe unul.

Mai mult, daca sunteti interesat ca masina pe care o conduceti sa iasa cumva in evidenta in parcarea clubului pe care il frecventati in mod obisnuit, ar trebui sa va ganditi serios si la un kit de caroserie altfel, in asa fel incat valetul sa nu va ofere cheile gresite.

Una dintre optiuni este kitul "Inferno" al celor de la TopCar, care pleaca de la peste 20.000 de dolari desi, daca va intereseaza toate optiunile, adica pragurile laterale, spoilerul de pe acoperis, luminile LED suplimentare, iesirile sistemului de esapament si emblemele rechin, acesta poate depasi 30.000 de dolari.

Pana la urma, la ce e bun un astfel de pachet fara o doza sanatoasa de fibra de carbon? Suntem siguri ca nu prea mult, chiar daca economia de greutate pe un monstru de un asemenea calibru nu se va facea cu adevarat simtita.

Suntem siguri ca nu vreti sa va dovediti a fi un zgarie-branza, asa ca aveti neaprat nevoie de finisajele exterioare din fibra de carbon. Ei bine, in felul acesta pachetul ajunge la nu mai putin de 44,824 de dolari. Nu uitati, insa: logo cu rechin, lumini LED suplimentare, fibra de carbon vizibila pe toata caroseria...

Modelul G63 din imagini este finisat intr-o nuanta neagra mata, dar vine si cu elemente mate din carbon pe capota, pe spoilerul frontal, pe aripi, pe bare, pe difuzorul spate sau pe capacul rotii de rezerva. Si pentru ca am vorbit despre roti, si acestea sunt negre si ajung la un diametru de 22 de inch.

Din ce am aflat pana acum, modificarile pe acest model SUV sunt doar cosmetice, ceea ce inseamna ca sub capota ne intalnim cu acelasi motor V8 bi-turbo de 4,0 litri, care produce 577 de cai si un cuplu-forta de 849 Nm.

Sa nu uitam, de asemenea, ca, prin intermediul unei transmisii automate in noua trepte, masina accelereaza de la 0 la 100 de km/h in 4,5 secunde si ca, dotata cu pachetul optional AMG Driver, masina poate atinge o viteza maxima de 239 de km/h.

Newsletter

Whatsapp