Tesla Model 3 by Novitec: o atitudine mai sportiva pentru modelul de succes american!

Novitec este una dintre cele mai cunoscute firme de tuning din lume si, cel putin pana acum, trebuie sa recunoastem ca ne-am intalnit cu cateva proiecte interesante ale specialistilor germani.

Tesla Model 3 Novitec

Compania a lucrat, de cele mai multe ori, la supermasini ca McLaren 600LT, Ferrari 812 sau Lamborghini Huracan Performante, dar specialistii firmei nu sunt deloc straini de produsele complet electrice de la Tesla. In acest moment, dupa prezentarea unor versiuni tunate Model X si Model S, in 2017, firma a reusit o operatiune cu adevarata magica si pe Model 3.

Pana la urma, se pare ca pana si un sedan electric relativ obisnuit, ca aceasta versiune de baza care vine din California, poate fi o masina cu adevarat frumoasa cu modificarile potrivite.

In cazul proiectului Novitec, printre modificari se numara un nou spoiler frontal, unul nou si pe partea din spate, un difuzor nou pe aceeasi parte si noi praguri laterale, toate finisate in fibra de carbon clara sau in nuanta caroseriei (pentru cei interesati si in versiuni de culoare contrastanta).

Modificarile exterioare sunt completate de un set de 21 de inch gandite de Novitec si produse, folosind un proces de forjare de cea mai noua generatie, de specialistii de la Vossen. Compania germana sustine ca noile jante nu doar ca dau masinii o imagine mai dinamica, dar optimizeaza si ventilatia si racirea franelor. In plus, puteti comanda acest set NV2 in nu mai putin de 72 de culori diferite.

Mai mult, specialistii de la Novitec au imbunatatit si suspensiile, din sistem facand parte, in acest proiect, si arcurile mai sportive ale tunerului, disponibile atat pe versiunile cu tractiune spate cat si pe cele cu tractiune integrala Model 3, sistem care reduce garda la sol a sedanului electric cu aproximativ 30 de mm.

Garda la sol a masinii mai poate fi coborata si cu ajutorul kitului de suspensii sport de aluminiu, care promite o tinuta "mai sportiva si mai confortabila" pentru modelul sedan. Ce ni se pare noua interesant este ca aceasta garda la sol mai joasa ajuta, conform oficialilor de la Novitec, si la cresterea eficientei la capitolul putere cu aproximativ sapte procente.

Novitec a lucrat si la imbunatatirea spatiului din cabina de pe Model 3, care este finisat in piele de cea mai buna calitate si mici elemente decorative din Alcantara, ambele fiind disponibile in orice nuanta posibila si cu un design personalizabil.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PRET ARE CEL MAI IEFTIN TESLA MODEL S SECOND HAND?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Novitec

Newsletter