Editia speciala Suzuki Jimny Black Bison de la Wald International renunta la dragalasenie!...

Wald Black Bison Suzuki Jimny

Nu putem nega faptul ca Suzuki Jimny este, zilele astea, una dintre cele mai interesante masini din lume. Poate ca, deocamdata, nu a cucerit inca piata europeana, dar acest lucru se poate schimba in perioada imediat urmatoare.

Ceea ce stim cu certitudine este ca masina este extrem de cautata in acest moment, asa ca cei de la Suzuki aproape ca nu reusesc sa tina pas cu numarul de cereri pentru acest model off-road de mici dimensiuni.

Printre caracteristicile care fac din Jimny o masina atat de cautata este felul in care arata: ca o jucarie. Nu suntem siguri daca e vorba despre marime, culoare sau despre amandoua, dar stim ca ne dorim una in garaj.

Ce-ati spune, insa, daca modelul Jimny ar suferi instant de o schimbare de personalitate si s-ar transforma intr-un model off-road care arata oarecum sinistru?

Asta au vrut sa faca specialistii de la Wald International atunci cand au gandit si construit editia speciala Jimny Black Bison. Ca si celelalte editii Black Bison create de tunerul japonez, si Jimny beneficiaza de un "tratament" in care este implicata culoarea neagra, care schimba cumva felul in care arata acest 4x4 de mici dimensiuni. Nu ca ne-am plange, ba chiar ne place aceasta noua atitudine.

Avand la baza versiunea japoneza Sierra a lui Suzuki Jimny, una vanduta dealtfel la nivel global, Jimny Black Bison se bucura de lumini LED pe bara frontala refacuta, de o noua grila pe fata, de faruri redesenate, dar si de o noua capota, mult mai bine aerisita.

Aripile supradimensionate comunica direct cu cele doua bare ale masinii, lasand astfel mult spatiu pentru pneurile off-road, care "imbraca" jantele destul de agresive ale acestei versiuni. Pe acoperis, avem montate lumini LED frontale, dar si, oarecum ciudat, o aripa spate.

Cu aceasta noua imagine adoptata, modelul Jimny se distanteaza de imaginea draguta cu care ne obisnuise, dar trebuie sa amintim si de o problema: la testele Euro NCAP, masina nu a obtinut decat trei stele. Am spus doar problema? Pare sa fie destul de serioasa...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Wald International

Newsletter