2019 Roush Mustang Gulf Livery One Of One a debutat la Monterey

Culori de curse pe un un nou Mustang la Monterey

2019 Roush Mustang Gulf Livery One Of One

Suntem siguri ca veti fi de acord cu noi ca aceasta combinatie Gulf Racing este cea mai cunoscuta schema de culori din lumea sporturilor cu motor. Mai exact, destul de multe modele, Porsche 917 si Ford GT40 fiind cele mai cunoscute, au purtat aceasta combinatie de culori, albastru-portocaliu, pe circuitul de la Le Mans la un moment dat.

Daca ne apropiem la timpul prezent, Ford a adoptat aceasta combinatie Gulf pe versiunea limitata Heritage Edition a primei generatii GT (2006), dar si pe a doua generatie, in 2018. Ei bine, in acest moment, specialistii de la Roush intra in joc cu acest Mustang special care a debutat recent la Monterey.

Schema speciala de culori apare pe un Roush Stage 3 Mustang 2019, model echipat cu o versiune supraalimentata a motorului V8 de 5,0 litri, care produce maximum 710 cai putere. Masina vine echipata si cu un sistem optional de esapament activ Roush, care ofera patru tipuri de sunet motorului.

Mai mult, modelul este echipat cu o frana de mana personalizata, asa ca putem spune, fara urma de indoiala, ca masina este mai mult una speciala, una care nu prea si-ar gasi locul intr-o colectie. In acest moment, vorbim despre un model de top pentru cei de la Roush, un motiv in plus pentru a ne bucura daca va ajunge rapid pe drumurile publice.

Mai trebuie sa remarcam ceva: acest Roush Mustang altfel este echipat si cu jante speciale de 20 de inch, modelate dupa cele intalnite pe versiunea originala Ford GT40. In plus, modelul se bucura si de cateva elemente exterioare din fibra de carbon, printre care pragurile laterale, oglinzile laterale, bara frontala sau aripa de pe partea din spate.

Imaginea vizuala este completata de un kit de caroserie Roush R8, care vine cu mai multa agresivitate si, pentru cei interesati, o mai buna aerodinamica.

Masina a fost personalizata pentru Wade Kawasaki, un personaj destul de cunoscut in lumea auto. Acesta detine deja un Ford GT 2019 imbracat in aceleasi culori si, conform zvonurilor, vorbim despre noua lui "masina de zi cu zi", lucru cu care suntem mai mult decat de acord.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Roush Performance

Newsletter