2019 Mercedes-AMG G63 by Urban Automotive sau cum mai poate fi folosita fibra de carbon

2019 Mercedes-AMG G63 Urban Automotive

In timp ce noi asteptam cu nerabdare ca Mercedes-AMG sa intre pe piata cu modelul G63 S, specialistii in tuning au gasit deja modalitati noi de a imbunatati acest SUV de performanta.

Un exemplu este si cel prezentat de baietii de la Urban Automotive, din Marea Britanie, care au luat un model cu volanul pe dreapta si l-au imbunatatit, in special oferindu-i un "tratament" foarte vizibil cu fibra de carbon.

Mai exact, noul Mercedes-AMG G63 este complet personalizat, totul, de la bare pana la spoilere fiind fabricate din fibra de carbon. Pana si pragurile laterale au fost produse din acelasi material, dar si aripile masive, care cresc latimea masinii cu aproximativ 50 de mm, in comparatie cu versiunea standard.

Pachetul de fibra de carbon este completat de capacul rotii de rezerve a masinii, dar si de difuzorul aflat ceva mai jos, care ofera modelului o imagine ceva mai agresiva.

Dincolo de aceasta "dieta" si de luminile LED montate pe acoperis, acest SUV Mercedes-AMG de viteza, beneficiaza si de un nou set de jante de 23 de inch si de suspensii complet noi.

In plus, sunetul livrat de motorul bi-turbo V8 de 4,0 litri poate fi ajustat gratie noului sistem de esapament, care este echipat cu valve cu mai multe pozitii.

Si pentru ca am vorbit despre motor, nu ar fi fost o imbunatatire daca specialistii de la Urban Automotive nu ar fi venit cu ceva muschi suplimentari. Mai exact, modelul beneficiaza de un plus de 123 de cai peste cei 585 ai versiunii standard a motorului in opt cilindri.

Asa cum suntem siguri ca va amintiti, varianta standard nu este deloc lenta, in testele oficiale de viteza accelerand de la 0 la 100 de km/h in 4 secunde, cu 0,5 secunde mai rapid decat cifrele oficiale de lansare.

In cazul in care preferati o versiune mai rapida si mai puternica a modelului G-Class produsa chiar de Mercedes-AMG, viitorul este unul promitator. Dincolo de varianta G63 S de care am vorbit, e posibil sa existe si o versiune G73. Modelul a fost inregistrat in urma cu aproximativ un an si poate avea legaturi directe cu conceptul electric AMG GT, care ajunge la 805 cai putere.

Newsletter

Whatsapp