Tunerii de la Brabus au pregatit un pachet de performanta pentru Mercedes-AMG G63

2019 Brabus Mercedes-AMG G63

Mercedes-AMG G63 este fara doar si poate un model care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare pentru pasionatii auto. Desi cu totii ne-am putea declara mai mult decat multumiti de ceea ce ofera acest G63, se pare ca tunerii de la Brabus nu au reusit sa se puna de acord in aceasta privinta.

Tocmai din acest motiv vorbim astazi despre un pachet de performanta pregatit de cei de la Brabus pentru Mercedes-AMG G63. Bineinteles, pachetul pregatit de specialistii in tuning de la Brabus aduc in fata noastra niste cifre de performanta si mai spectaculoase decat cele initiale. Ramaneti alaturi de noi pentru a afla toate detaliile proiectului celor de la Brabus!

Pana sa vorbim despre acest pachet de performanta, haideti sa ne uitam un pic si catre cele doua kit-uri de caroserie pe care ni le propun tot cei de la Brabus pentru AMG G63. Primul dintre ele se numeste Shadow 800 si va fi produs intr-o serie extrem de limitata, de doar 10 exemplare.

Modelul ne propune o caroserie vopsita in doua nuante de culoare gri. Kit-ul ne aduce cu sine o rama noua pentru grila frontala, o priza de aer amplasata pe capota, lumini suplimentare si o aripa spate noua. Avem cateva modificari si la interior, acolo unde germanii de la Brabus au pregatit o tema care cuprinde trei culori: negru, gri si rosu. Cele trei nuante vor putea fi observate atat la nivelul tapiteriei, cat si la nivelul accesoriilor noi propuse chiar de cei de la Brabus!

Mergem mai departe catre cel de-al doilea kit de caroserie pus la punct de tunerii de la Brabus, care a fost botezat Black Ops. De aceasta data putem observa doar niste accesorii de culoare neagra, pe care sunt aplicate mai multe detalii de culoare rosie. Toate acestea apar atat pe grila frontala, cat si pe noile jante cu dimensiuni de 23 de inci. La interior regasim mai multe elemente realizate din fibra de carbon, cusaturile fiind realizate acum de cei de la Brabus doar cu ata de culoare rosie. Si aceasta versiune va fi produsa tot doar in 10 unitati.

In cele din urma, pachetul de performanta pregatit de cei de la Brabus ne propune o unitate de motorizare V8 bi-turbo, cu capacitate de 4.0 litri, capabila sa dezvolte 800 de cai putere si un cuplu maxim de 1.000 Nm. Viteza maxima in acest caz a fost limitata la 240 km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h poate fi realizata in doar 4.1 secunde!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CARE SUNT MASINILE CU CELE MAI MARI GARANTII?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter