Acest BMW M850i difera de un model standard printr-un singur element: o aripa!

2019 BMW M850i AC Schnitzer

In noiembrie 2018, tunerul german AC Schnitzer a prezentat o propunere interesanta pentru un model coupe BMW din Seria 8, care s-a remarcat prin mai multe elemente de caroserie personalizate, o tinuta la drum mai joasa si mai multa putere.

Cu toate acestea, modelul pe care vi-l prezentam in articolul de fata, un coupe M850i xDrive, care poate fi admirat in reprezentanta marcii din Abu Dhabi, beneficiaza doar de o aripa de fibra de carbon "Racing", cel putin din punctul de vedere al componentelor propuse de cei de la AC Schnitzer.

Chiar si in aceste conditii, fara multe dintre componentele produse de celebrul tuner, masina este extrem de interesanta din punct de vedere estetic. In afara de aripa, masina arata destul de "curata".

In cazul in care proprietarul ar fi optat pentru toate modificarile propuse de AC Schnitzer, modelul ar fi fost dotat cu un spoiler frontal si un splitter din fibra de carbon, guri de aer si camasi laterale din carbon, dar si cu un difuzor gigantic pe spate.

Pana la urma, lipsa acestor modificari nu ne deranjeaza, masina aratand, in afara de aripa, destul de standard. Printre dotarile suplimentare, trebuie sa remarcam si jantele lucioase negre, cu spite duble, in spatele carora ne intalnim cu etriere de culoare albastra.

In cabina, ne va intampina de un interior imbracat in doua tonuri de piele, rosu Fiona si negru, cu cusaturi contrastante albe, inserturi de aluminiu si finisaje de otel inoxidabil pe consola centrala.

Mai mult, desi stim ca specialistii de la AC Schnitzer au pregatit si un upgrade pentru motorul lui M850i xDrive, care ajunge la 591 de cai si vine cu un surplus de 100 Nm, nu avem cum sa stim daca masina despre care vorbim beneficiaza de acest propulsor.

Daca nu se intampla, masina este echipata cu un V8 bi-turbo de 4,4 litri, care produce 523 de cai si un cuplu-forta de 750 Nm, putere trimisa, prin intermediul unei transmisii automate in opt trepte, catre toate cele patru roti, suficient pentru ca modelul sa accelereze de la 0 la 100 de km/h in 3,9 secunde.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Abu Dhabi Motors

Newsletter