BMW M5 Competition Austin Yellow: cum poate iesi in evidenta si mai mult modelul F90!

BMW M5 F90 Austin Yellow

Multi dintre noi ar fi extrem de fericiti sa ne permitem macar un BMW 520i in garaj iar, pentru cei mai greu de multumit, versiunea M5 ar trebui sa fie mai mult decat suficienta.

Tot nu vi se pare de ajuns? Ramane versiunea M5 Competition. In cazul lui Competition, se pare ca exista mai multe modalitati de personalizare a acestui sedan de lux de clasa medie din Bavaria, printre care si vopsirea caroseriei in Austin Yellow metalizat, nuanta pe care o puteti selecta, de altfel, din catalogul BMW Individual.

Masina poate fi intalnita, bineinteles, in foarte cunoscuta reprezentanta BMW Abu Dhabi Motors, in Emiratele Arabe Unite, si este echipata cu o gramada de imbunatatiri aftermarket.

Pe partea din spate, pe portbagaj, ne intalnim cu o aripa din fibra de carbon AC Schnitzer, imbunatatind impactul vizual si contribuind la aerodinamica. Mai mult, partea superioara are finisaj de fibra de carbon, in timp ce baza si zonele inferioare sunt acoperite cu aceeasi culoare ca si caroseria.

Si pe aceasta versiune ne intalnim cu aceleasi patru iesiri amenintatoare pentru sistemul de esapament dar, de aceasta data, ele apartin unui sistem personalizat Akrapovic, au finisaje de fibra de carbon si flancheaza difuzorul de aer.

Tocmai de aceea, ne asteptam ca sunetul generat de motorul V8 bi-turbo de 4,4 litri sa iasa si mai mult in evidenta decat pe versiunea standard a masinii, despre care stim ca ca nu e deloc unul putin zgomotos.

Lasand deoparte modificarile vizuale, nu uitati ca recent lansata versiune Competition este cel mai tare M5 construit vreodata de BMW. Cu 625 cai putere sub capota, masina este si cea mai puternica versiune de serie construita de marca din Bavaria, eclipsand chiar si foarte puternicul M760i, echipat cu motor V12.

Bineinteles ca nu va fi deloc ieftin, modelul incepand de la 120.000 de euro, si asta inainte de personalizarea masinii, asa cum este si vopseaua galbena a versiunii prezentate in acest articol.

Newsletter

Whatsapp