Audi Q8 by Lumma Design: nu chiar o masina pentru oricine!

Audi Q8 Lumma Design

Sper ca sunteti de acord cu noi ca de unele masini e mai bine sa nu te atingi. Sa luam, de exemplu, modelul Audi Q8. Nu e chiar cea mai aratoasa masina din istoria marcii, dar trebuie sa recunoastem ca e un SUV foarte atractiv. Din pacate, specialistii de la Lumma Design nu au primit aceasta informatie, asa ca tunerul german a luat decizia de a modifica aceasta versiune mai inalta Audi.

Botezat, in formula de fata, Lumma CLR 8S, noul Q8 se remarca printr-o caroserie creata special de Horst Lumma si echipa sa. De aceea, echipat cu aripi ceva mai mari, noi camasi laterale, splittere (atat pe fata cat si pe spate) mai agresive, noi spoilere pe spate si o capota interesanta, noul CLR 8S e departe de ideea de frumos, dar iti atrage privirea.

Pentru a merge si mai departe cu diferentierea fata de un model standard Q8, tunerul ofera si doua seturi diferite de jante: unul de 22 de inch cu 10 spite sau unul de 24 de inch finisate intr-o nuanta neagra mata. In ambele versiuni, tunerul a gandit echiparea acestora cu pneuri speciale, din pacate, nici una dintre aceste modificari nu imbunatatesc calitatea calatoriei la bordul acestui model crossover.

Daca exista printre voi interesati si se tem sa aleaga versiunea completa CLR 8S, trebuie sa amintim ca puteti achizitiona separat elementul de design ciudat de pe capota si ambele spoilere de pe spate. E normal, insa, sa recunoastem ca cele doua aripi de pe partea din spate a masinii arata destul de bine, mai ales spoilerul mai mic amplasat chiar deasupra stopurilor.

Chiar daca oficialii de la Lumma Design nu au anuntat inca nimic despre preturile modelului CLR 8S sau despre cel al fiecarei componente in parte, compania germana sustine ca ca cei interesati pot beneficia si de imbunatatiri in cabina sau la capitolul propulsie, in asa fel incat si acestea sa intra in ecuatie.

Daca ne intrebati pe noi, luand in calcul aspectul exterior al noului CLR 8S, sfatul nostru ar fi acela de a renunta la imbunatatirile de la interior la cele legate de motorizare. Decizia va apartine...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
TOP 5 CELE MAI FIABILE MASINI JAPONEZE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Lumma Design

Newsletter