ABT Sportsline Audi RS4+ Avant si 523 cp: arata ca un snowmobil perfect!

2019 ABT Sportsline Audi RS4+ Avant

Asa cum bine stiti, firma ABT Sportsline este specializata in personalizarea masinilor din Grupul Volkswagen. Ei bine, in acest moment, specialistii ABT Sportsline au decis sa lucreze la un model Audi RS4 Avant, transformandu-l intr-o adevarata bestie in stare sa transporte intreaga familie.

Acest nou exemplar RS4+ va fi "produs" in editie limitata (doar 50 de exemplare), iar livrarile vor incepe in luna martie. Mai mult, compania a prezentat si cateva fotografii senzationale cu acest model, vopsit intr-o culoare rosu Misano, intr-un mirific peisaj de iarna.

Noul ABT Audi RS4+ vine standard cu 503 de cai putere, dar specialistii companiei pot urca puterea, in cazul in care sunteti pregatiti sa cheltuiti putin mai mult, pana la 523 de cai. In plus, pentru a suna mai bine, tunerul vine cu un nou sistem de esapament cu patru iesiri, acoperit bineinteles, pentru o imagine mai placuta, cu fibra de carbon.

In plus, masina beneficiaza de suspensii complet refacute, care ofera reglajul inaltimii si a tinutei la drum, asa ca cel aflat la volan isi poate "pregati" masina in cazul in care drumul este, de exemplu, acoperit de un strat gros de zapada.

In comparatie, modelul standard RS4 ajunge la 450 de cai putere si un cuplu-forta de 600 Newtoni-metru. Trebuie sa amintim si ca o cutie de viteze automata in opt trepte trimite toata aceasta putere catre sistemul de tractiune integrala.

Ne vom intalni "in carne si oase" cu noul RS4+ la standul celor de la ABT de la Geneva Motor Show, in martie, asa ca speram sa fim la fel de incantati ca si de acesta. Exemplarul de la Geneva va fi vopsit, promite ABT, intr-o nuanta vibranta de verde Viper.

Design Exterior

Pentru o imagine mai agresiva, ABT ofera finisaje din fibra de carbon in jurul grilei si a splitter-ului frontal, dar si pe accentele aripilor din fata. Acelasi lucru se intampla si pe pragurile laterale si aripa spate.

Noul RS4+ este echipat cu jante negre de 20 de inch, ale caror "spite" capata o subtila forma de "V" pe masura ce se apropie de cauciucuri.

Design Interior

La interior, modificarile sunt ceva mai subtile. ABT si-a montat logo-ul pe butonul start-stop, dar si pe schimbatorul de viteze, tetiere si alte componente complet refacute. Sa nu uitam ca, atunci cand va veti apropia de masina, logo-ul RS4+ va deveni vizibil pe asfalt.

Videoclipul zilei
Sursa: ABT Sportsline

Newsletter

Whatsapp