Oettinger ne prezinta VW Golf GTI TCR Germany Street, unul dintre cele mai puternice modele ale sale!

2018 Oettinger VW Golf GTI TCR Germany Street

Nu va mai vorbisem de ceva timp despre un proiect de tuning, asa ca ne gandisem ca va este dor. Asa ca va povestim astazi despre un model compact Volkswagen Golf GTI ce a ajuns pe mana celor de la Oettinger, un atelier de tuning cu renume in Germania.

Munca acestora nu a fost in zadar, in final avand un model extrem de performant si cu schimbari majore. Va povestim in randurile care urmeaza ce au reusit sa faca cei de la Oettinger cu acest model Golf GTI, asa ca ramane alaturi de noi in continuare! Pentru inceput trebuie sa stiti ca acest proiect poarta numele TCR Germany Street

Modelul folosit de cei de la Oettinger este unul de ultima generatie. In primul rand, tunerii i-au aplicat extensii proeminente pe aripile laterale, ceea ce a dus la o crestere in latime cu aproape 80 de milimetri. De asemenea, specialistii in tuning german i-au adus cateva modificari si in zona spoilelor fata si spate. La nivel exterior, acest Golf GTI a mai primit si un nou set de jante, cu dimensiuni de 20 de inci.   

Avem parte de cateva modificari importante si la nivel tehnic, bineinteles! Ca doar altfel nu puteam vorbi la modul serios despre un proiect de tuning de o asemenea grandoare. Mai exact, specialistii de la Oettinger au echipat acest model Golf GTI cu o suspensie ajustabila si cu un sistem nou de frane cu discuri de 380 de milimetri pentru puntea fata. 

Nu in ultimul rand, cei de la Oettinger au lucrat putin si la nivelul habitaclului. Astfel, noul model TCR Germany Street beneficiaza de noi scaune de tip scoica la interior! Asadar, cei care vor dori un asemenea pachet de tuning vor impresiona cu o tenta de masini facute special pentru circuit. 

Haideti sa vorbim acum si despre cifre, ca doar acestea sunt informatiile pe care cu totii le asteptam cu nerabdare. Noua unitate de motorizare cu capacitate de 2 litri poate produce acum nu mai putin de 360 de cai putere, in timp ce cuplul maxim a ajuns pana la 470 Nm.

Cu o asemenea echipare sub capota, si cifrele de performante impresioneaza! Mai exact, vorbim despre o acceleratie de la 0 la 100 km/h posibil de realizat in aproape cinci secunde, in timp ce viteza maxima la care poate ajunge un model tunat astfel fiind de 275 km/h. Destul de interesant, nu-i asa?!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Oettinger

Newsletter