TechArt aduce imbunatatiri modelelor Porsche 718 Cayman si Boxster

Techart Porsche 718 Cayman Boxster

Stim ca va era dor de un proiect de tuning adevarat, asa ca va povestim astazi despre pachetul dezvoltat de specialistii de la TechArt pentru gama 718 a producatorului lor favorit, Porsche. Pachetul realizat de cei de la TechArt se potriveste atat pentru versiunea Cayman, cat si pentru versiunea Boxster.

Asa ca, cei care au evitat pana acum cele doua modele tocmai din motivul ca erau cele mai accesibile din intreaga gama Porsche, acum poate ca pachetul celor de la TechArt le va spori atractivitatea. Haideti sa vedem mai exact ce ne-au pregatit specialistii in tuning de la atelierul german.

Primele modificari despre care putem vorbi sunt cele la nivel de infatisare exterioara, specialistii de la TechArt pregatindu-ne o intreaga serie noua de elemente aerodinamice si estetice realizate din fibra de carbon. Printre acestea putem enumera splitterul pentru bara fata, aripa spate, rama difuzorului de aer, capacele oglinzilor sau prizele de aer de pe capota si din laterale.

Asadar, vorbim despre niste elemente noi care vor da celor doua modele Cayman, respectiv Boxster, o aerodinamica superioara, care va fi in mod cert resimtita in mod pozitiv. Pe langa modificarile estetice si aerodinamice, nemtii de la TechArt ne-au prezentat si un nou model de jante aplicate pe un model 718 Cayman finisat intr-o nuanta interesanta de portocaliu.

Citeste si: Top 10 cele mai accesibile modele Porsche pe care aproape oricine si le poate permite

Specialistii in tuning de la TechArt i-au aplicat un set Formula IV, cu dimensiuni de 21 de inci. Jantele au avantajul principal de a cantari extrem de putin, astfel masa totala a automobilului ramane la un nivel redus in continuare. Jantele pot fi personalizate in functie de ceea ce isi doreste fiecare client in parte.

Cei de la TechArt nu s-au limitat la aceste modificari de ordin aerodinamic, ci au realizat un pachet special S1 Powerkit, destinat versiunilor Cayman S, respectiv Boxster S. Prin acest modul, unitatea de motorizare Boxer cu capacitate de 2.0 litri este capabila acum sa dezvolte 400 de cai putere si un cuplu maxim de 480 Nm. Practic, vorbim despre o crestere in putere de 50 de cai.

Cresterea in putere a propulsorului se transpune si in performantele modelului, acesta fiind acum capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secunde, adica cu 0.3 secunde mai rapid decat ceea ce poate oferi pachetul special Sport Chrono. Nu in ultimul rand, viteza maxima la care va putea ajunge un model echipat cu modulul S1 Powerkit este de 296 km/h.

Te-ar mai putea interesa:

Topul celor cinci bijuterii de la Porsche

Afla care sunt cele mai bune cinci modele concept ale gigantului Porsche

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Techart

Newsletter