Lumma Design ofera deja un kit pentru noul Range Rover Velar

LUMMA CLR GT Range Rover Velar

Desi noul Range Rover Velar este cu adevarat o masina frumoasa, am stiut ca nu va trece mult timp pana ce o firma de tuning va pune mana pe el si-l va transforma.

In acest caz, este vorba despre Lumma Design, din Germania, care a reusit, prin tehnica digitala, sa dea o noua fata acestui Range Rover, inainte de a-l scoate pe o piata auto din ce in ce mai nerabdatoare, in special atunci cand vorbim despre modele noi.

Noua versiune se numeste Lumma CLR GT Limited Edition si, asemeni altor proiecte anterioare Range Rover, inseamna montarea unui body kit pe noul Velar. Fie ca va place, fie ca nu, rezultatul este unic si, finisat in culoarea verde a padurii, da acestui nou model Range Rover o imagine proaspata, distincta.

Noile accente ale caroseriei se pot observa mult mai bine in grila fata, largita pe masura noului model, dar si in prizele de aer de pe partea din fata a acesteia, finisate cu fibra de carbon. Mai mult, si prizele de aer de pe capota motorului, dar si cele laterale, au parte de acelasi tratament, in timp ce acoperisul, de fapt toata partea superioara, este pictat intr-un negru sters.

Pe de alta parte, jantele, create pe comanda pentru specialistii de la Lumma, sunt foarte rezistente, dintr-un aliaj de tip nou, si accentueaza aspectul super-agresiv al masinii.

Si partea din spate a suferit ceva modificari, in special estetice. Printre ele, trebuie sa enumeram cele patru iesiri ale esapamentului, difuzorul din fibra de carbon, dar si spolierul fabricat din exact acelasi material.

In cazul acesta, trebuie amintit ca logo-ul Range Rover este inlocuit cu emblema "Lumma CLR GT" sau ca acest nou "pachet" inseamna si sarbatorirea a 30 de ani de activitate ai celor de la Lumma Design.

Reprezentantii Lumma Design nu au spus absolut nimic despre pretul maxim sau pretul de baza al noului Lumma CLR GT Limited Edition, dar sa nu va asteptati sa fie unul scazut.

Noul Range Rover Velar pleaca de pe la 52.000 euro dar, echipat cu cele mai multe dintre optionale, poate depasi 100.000 euro. Cu un pachet complet sport Range Rover de la Lumma pleaca, asa cum spun specialistii, de la peste 100.000 de euro.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter