Lamborghini Huracan Performante modificat de Novitec! Ies flacari din el!

2018 Lamborghini Huracan Performante Novitec

Ati putea crede ca cea mai tare versiune Lamborghini trebuie sa fie in forma maxima inca de la varianta ce iese direct de pe portile fabricii marcii din Sant’Agata Bolognese, dar specialistii de la Novitec incearca sa dovedeasca contrariul: ca un Huracan Performante poate avea o varianta si mai tare.

E adevarat ca schimbarile la nivel vizual sunt destul de subtile (atat cat se poate la un model Lamborghini), dar imbunatatesc forma aproape perfecta a acestei super-masini V10, din fericire fara sa depaseasca limitele bunului simt.

Toate componentele gandite de firma germana au fost optimizate in tunelul de vant pentru cea mai buna eficienta dinamica. In plus, toate aceste componente au fost construite din aceeasi fibra de carbon specifica celor de la Lamborghini, folosita pentru prima data in 2010 pe spectaculoasa si foarte rara versiune de circuit Sesto Elemento.

Partea frontala a noului Huracan Performante este completata de noi elemente laterale, dar si de un nou spoiler central, care ajuta la asezarea pe drum a masinii la viteze ridicate.

Capota motorului poate fi inlocuita, lasand loc uneia facute pe comanda, care se remarca prin canalele de aer incorporate pe lateral. Cei care vor sa cheltuiasca mai mult pot opta pentru atasamentele din fibra de carbon de pe aripile frontale, asa ca aceasta versiune Lamborghini capata o imagine mult mai agresiva.

Gurile de aer mai mari de pe spate nu doar ca ajuta la racirea franelor dorsale, dar are foarte multe de spus si la imaginea laterala mai agresiva a noului Huracan Performante. Si aici ne intalnim cu aceleasi materiale usoare ca pe capacele oglinzilor laterale, de gasit si pe masiva aripa dorsala, completata si de noile componente suplimentare optimizate si de noul difuzor de pe spate.

Cu modificari interesante ne intalnim si la noile jante usoare de 20 si de 21 de inch, dar si la noile arcuri ale suspensiilor sport, care coboara garda la sol a masinii cu 35 de mm. Sa nu uitam nici de alegerea intre cele doua sisteme de esapament, fie din otel fie din materiale usoare (Inconel), care ajuta motorul aspirat natural de 5,2 litri sa sune si mai bine.

Si pentru ca am vorbit de motorizare, specialistii de la Novitec lucreaza, in acest moment, la un nou kit pentru propulsorul V10, astfel ca noul Huracan Performante ar putea depasi cifrele versiunii standard (630 de cai putere si un cuplu-forta de 600 Newtoni-metru).

La interior, surprizele sunt si mai mari, neexistand limite, de vreme ce Novitec a pregatit multe variante de personalizare, din care nu lipseste pielea naturala sau pielea Alcantara de aproape orice culoare.

Newsletter

Whatsapp