Ford F-150 Raptor tunat de japonezi! Iata ce au reusit sa faca!

2018 Ford F-150 Raptor Tra Kyoto

Japonezii continua sa realizeze copii fidele ale diferitelor modele de automobile, in special cu un upgrade aparte in materie estetica.

In prezentul articol, subiectul este Ford F-150 Raptor, un model american cu traditie modificat complet de niponi, dezvoltand un pachet exterior cu aspect futurist de tip Pandem.

Un cunoscut tuner japonez, a dezvoltat pentru Ford F-150 Raptor un body-kit impresionant de tip Pandem, luand astfel atitudine in fata americanilor care nu stau foarte bine la acest capitol. Tra Kyoto cunoscutul tuner nipon, este renumit la nivel mondial prin crearea unor pachete exterioare de inalta clasa, cele mai celebre modele find body-kit-urile denumite Rocket Bunny si Pendem.

Citeste si: Hennessey il pregateste pe VelociRaptor 6X6 de vanzare! Afla cat costa modelul editie limitata!

Totodata, acesta reuseste sa dezvolte alaturi de pictorul japonez Wataru Kato, un model desenat sub numele de Liberty Walk, situandu-l astfel in clasa superioara a tunerilor de top la nivel mondial.

Tra Kyoto este cel mai renumit japonez in materie de tuning, de-a lungul anilor schimband radical aspectul a mii de autovehicule si modele emblematice, atat pentru cultura japoneza, cat si pentru supercar-urile de sute de mii de dolari prezente in zilele noastre.

Automobilul momentului este acest Pick-up Ford F-150 Raptor, care reuseste sa depaseasca cu brio varianta stock a modelului. Deocamdata, proiectul automobilului este la nivel digital, primele imagini facandu-si aparitia pe profiulul unei retele de socializare a tunerului, produsul finit urmand sa fie prezentat oficial la Salonul Auto de la Tokyo, care isi va deschide portile pe data de 12 ianuarie, an curent.

Pick-up-ul se bucura interventia unui profesionist, ce isi are punctul forte in crearea de automobile cu un aspect agresiv, cu aripi reliefate si un spoiler fata reproiectat, jante in forma concava cu sase spite si anvelope supradimensionate si o suspensie pneumatica ce confera reducerea garzii la sol, toate sub tratamentul in stil Kyoto.

Automobile asemanatoare celui prezentat sunt intalnite in prezent pe piata americana, dar care nu sunt beneficiare ale acestui tuning de top. Ford-ul cu punte dubla pe spate este dezvoltat asemenea modelului Mercedes-Benz G63 6x6 ce costa 349.000 de dolari si este produs in limita a 50 de exemplare.

Daca vorbim despre ce gazduieste sub capota acest mastodont de peste doua tone, vom intalni un propulsor de tip V8 Twin-Turbo ce dezvolta nu mai putin de 602 cai putere si 843 Nm cuplu. In ciuda dimensiunilor colosale, reprezentantii Hennessey sustin ca automobilul atinge 96 de kilometri pe ora, adica 60 de mile pe ora, in 4,9 secunde.

Te-ar mai putea interesa:

Ford GT este incaltat de specialistii de la PUR cu niste jante cel putin impresionante!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter