Brabus a transformat acest Mercedes-Benz Clasa A (A250) intr-un hatchback de vis!

2019 Mercedes A-Class A250 Brabus

Unul dintre primii tuneri din lume care s-au ocupat de modificarea celei de-a patra generatii Mercedes-Benz Clasa A este, deloc surprinzator, firma germana Brabus.

Talentatii ingineri din Bottrop au decis recent sa lucreze la o versiune mai buna a acestui model hatchback compact din segmentul premium, neatingandu-se de emblema AMG de pe A35 si de pe urmatorul A45. E vorba, binenteles, despre A250, disponibil fie cu tractiune pe partea din fata, fie cu tractiune 4Matic.

Motorul turbo de 2,0 litri construit de Mercedes-Benz a fost modificat si ofera 46 de cai si 80 de Nm suplimentari, ajungand la 267 de cai putere si un cuplu-forta de 430 Newtoni-metru. Cu kit-ul de performanta PowerXtra B 25 S, masina va accelera de la 0 la 100 de km/h in 5,9 secunde si va atinge o viteza maxima de 250 km/h.

Ceea ce trebuie sa retineti, insa, este ca acest program Clasa A W177 al celor de la Brabus inseamna mai mult decat modificari la capitolul motorizare, masina trecand prin mai multe schimbari vizuale.

Pentru cei interesati sa iasa in evidenta, Brabus ofera jante care ajung pana la 20 de inch, dar si o aripa spate montata pe acoperis, similara oarecum cu cea instalata de AMG pe recent lansatul A35.

Tot pe partea din spate, cele patru guri de iesire ale sistemului de esapament sunt din otel inoxidabil si sunt echipate cu flaps-uri active si controlabile, asa ca vor permite soferului sa aleaga versiunea de "zgomot" preferata.

Mai mult, Brabus mentioneaza ca acest sistem poate fi, pentru cei interesati, ascuns sub bara spate, asemenea modelelor standard A250 sau A250 4Matic. Sa nu uitam nici de difuzorul spate, care imbunatateste imaginea sport a acestui A250.

Ca in toate proiectele celor de la Brabus, si cabina deja extrem de luxoasa a acestui model a fost subiectul unor modificari destul de serioase. Puteti opta pentru tapiterie din piele sau din Alcantara, dar si alege din multele imbunatatiri vizuale ale producatorului, printre care placile din otel inoxidabil iluminate, pedalele de aluminiu sau covorasele din velur.

Ca nota finala, Brabus sustine ca lucreaza deja la modificari la capitolul putere pentru versiunile diesel ale Clasei A.

Videoclipul zilei
5 LUCRURI PE CARE NU LE STIAI DESPRE TESLA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Brabus

Newsletter

Whatsapp