Cum arata modelul BMW X5 M in varianta Abu Dhabi

BMW X5 M Abu Dhabi

Stim cu totii ca un nou BMW X5 M este foarte aproape de lansare, dar specialistii de la BMW Abu Dhabi Motors pastreaza interesul deschis pentru actuala versiune echipand-o cu componente de cea mai buna calitate, de la cele mai importante firme de gen din lumea auto. Rezultatul este un model SUV extrem de agresiv desi, pentru unii dintre noi, ar putea fi mult prea incarcat.

Pe partea frontala, acest X5 M este echipat cu o capota foarte bine aerisita de la Manhart, cu guri de aer negre si o umflatura foarte bine amplasata. Grila frontala de culoare neagra se potriveste cu liniile de pe acoperis si ofera, astfel, o idee pentru vederea din fata a vehiculului.

Nu lipsesc culorile clasice BMW, albastru deschis, albastru inchis si rosu, prezente pe portiunile joase ale gurilor de aer din colturi, dar si pe partile laterale sau pe bara spate.

Aceasta versiune X5 M are sub ea un set de jante AC Schnitzer, cu cinci perechi de spite de culoare neagra, iar culoarea alba a acestora se potriveste cu nuanta masinii, chiar daca e posibil sa nu fie chiar pe placul multora dintre voi.

Pe partea din spate, ne intalnim cu iesiri ale sistemului de esapament Akrapovic, cu multa fibra de carbon, iar difuzorul de aer este oferit de acelasi producator.

Si cabina atrage privirile, in special gratie scaunelor imbracate in piele de o culoare rosie foarte aprinsa. In contrast, finisajele sunt, in mare parte, negre, iar cusaturile sunt mov, apropiindu-se foarte mult de nuanta tapiteriei.

Specialistii de la BMW Abu Dhabi Motors nu au comunicat absolut nimic despre vreo modificare la capitolul propulsie, asa ca e foarte posibil sa fie vorba despre motorul standard.

Este vorba despre un propulsor V8 bi-turbo de 4,4 litri, care produce 560 de cai si un cuplu-forta de 750 Newtoni-metru, putere transmisa catre roti prin intermediul unei cutii de viteze automate in opt trepte si a unui sistem de tractiune integrala. Conform celor de la BMW, modelul standard X5 M accelereaza de la 0 la 100 de km/h in doar 4 secunde.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter