BMW X2 primeste un pachet de tuning de la AC Schnitzer

AC Schnitzer BMW X2

Nu am mai vorbit de ceva vreme despre proiecte de tuning, insa astazi avem un model interesant. Specialistii germani in tuning, de la atelierul AC Schnitzer, si-au propus sa aduca cateva modificari unui model BMW X2. Astfel, pe mainile lor a ajuns o versiune X2 xDrive20d de toata frumusetea. Pe langa modificarile de ordin estetic, X2 a primit de la tunerii de la AC Schnitzer si un upgrade din punct de vedere al performantei.

Stim ca si voi sunteti curiosi de ce surprize ne-au pregatit tunerii germani, asa ca nu mai lungim discutia si trecem direct la treaba! Ramaneti alaturi de noi si in randurile urmatoare pentru a afla toate detaliile acestui pachet de tuning!

In primul rand, germanii de la AC Schnitzer au pregatit un nou kit de caroserie, care aduce cateva modificari importante in aspectul lui BMW X2. Daca ne uitam in partea din fata, vom regasi la prima vedere un spoiler frontal usor redesenat. Apoi, putem observa niste prize de aer imbunatatite si niste praguri care au suferit cateva modificari. In partea din spate, vom vedea imediat un difuzor de aer nou si un eleron modificat. De asemenea, terminatiile sistemului de evacuare se prezinta acum cu un diametru ceva mai mare.

Clientii care vor apela la acest pachet de tuning pregatit de germanii de la AC Schnitzer vor putea opta in functie de preferinte si nevoi in cazul jantelor. Acestia vor putea alege fie un set de jante cu dimensiuni de 19 inci, fie un set de jante cu dimensiuni de 20 de inci.

Interiorul lui BMW X2 arata bine inca de la bun inceput, asa ca nici tunerii germani nu s-au bagat prea mult aici. Insa, la o privire mai atenta la nivelul habitaclului, vom observa cel mai probabil cateva accesorii din aluminiu care pana acum nu erau prezente.

Din punct de vedere tehnic, germanii au pregatit un pachet de performanta pentru acest BMW X2! In aceste conditii, masina modificata de germani beneficiaza acum de acelasi motor de 2.0 litri ca si pana acum, dar care ofera o putere de 222 de cai, cu 32 de cai mai mult in comparatie cu versiunea de serie.

De asemenea, tot la acest capitol putem sa spunem ca cei de la AC Schnitzer au dotat X2-ul cu o suspensie ceva mai ferma si cu o garda la sol mai mica cu pana la 35 mm. Pana la ora actuala, nu stim care este pretul pe care il vor cere cei de la AC Schnitzer pentru acest pachet de tuning dedicat modelului BMW X2!

Sursa: AC Schnitzer

Newsletter

Whatsapp