Audi A7 Sportback modificat de ABT Sportsline devine mai puternic si mai impunator

2018 Audi A7 Sportback ABT Sportsline

Noul Audi A7 Sportback este deja o masina superba. E adevarat ca exista doar doua variante: fie iubiti, fie urati stilul noului model 2019, mai ales la capitolul design. Iar fotografiile pe care le vedeti atasate nu sunt de mare ajutor.

Cea mai recenta creatie a celebrului tuner ABT Sportsline a pus accentul pe jantele noii versiuni. Exista, e adevarat, si ceva modificari la capitolul performante, la care vom ajunge la un moment dat, dar specialistii de la ABT s-au concentrat pe alegerea jantelor, care pleaca de la unele de 20 de inch si pot ajunge pana la unele de 22 de inch, care arata impresionant sub aripi.

Jantele de aliaj au intre 9 si 10 inch in latime, in functie de marimea acestora, cele mai late fiind, bineinteles, cele de 22 de inch. In plus, ABT ofera jantele in diverse nuante de negru si, chiar daca nu aveti prea multe optiuni, toate arata bine sub noul A7.

Acest nou A7 Sportback este echipat cu un motor turbo V6 de 3,0 litri, cunoscut sub numele 55 TFSI, care produce 340 de cai putere si un cuplu-forta de 500 Newtoni-metru. Ei bine, odata cu echiparea masinii cu sistemul ABT Engine Control, modelul A7 se bucura de o majorare minora a puterii, cu 25% mai mult in cai putere si cu 10% in cuplul-forta.

Si mai important, dotata cu noul modul AEC, noua versiune A7 produce, in acest moment, 425 de cai putere si un cuplu-forta de 550 Nm. Compania lucreaza, conform oficialior, si la modificari similare pentru versiunea diesel Audi A7.

Sa ne amintim ca inginerii de la ABT sunt, de obicei, interesati sa asigure fiabilitatea si siguranta oricarei noi "jucarii" create. De aceea, chiar daca au adus unele modificari la unitatea AEC, inginerii ABT au pastrat toate masurile de protectie originale.

In plus, pentru a garanta satisfactia tuturor celor care vor comanda masina, oficialii de la ABT acopera garantia standard a modelului, ba chiar ofera o extensie a acesteia cu pana la 36 de luni.

Ceea ce ne place, insa, cel mai mult la aceasta versiune este simplitatea ei. Nu toate masinile modificate au nevoie de flacari salbatice pe aripi, de interioare nebunesti sau de suspensii complicate pentru a deveni interesante. Uneori, tot ceea ce este necesar este un set de jante noi si o mica crestere in putere...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter