TechArt nu renunta la Porsche. Vezi ce pregatesc pentru 718 Boxster si Cayman!

2017 Porsche 718 Cayman Boxster TechArt

Porsche-ului i se acorda atentia bine-meritata de germanii de la TechArt, dezvoltand un nou pachet de tuning pentru gama 718. Astfel, sunt lansate mai multe pachete de imbunatatiri pentru gama 718, printre care sisteme hidraulice pentru puntea fata, garda la sol modificata, dar si alte detalii ce primesc tuning cu bun gust.

Atat Cayman cat si Boxster au beneficiat de o crestere consistenta a puterii motorului Boxer si un sistem hidraulic, care are capacitatea de a ridica puntea fata cu pana la 6 centimetri, din pacate neoferit de reprezentantii Porsche, ci doar de TechArt.

Majoritatea Supercar-urilor sau a masinilor sport, in comparatie cu masinile obisnuite, au o garda la sol mult mai joasa, conferind aerodinamicitate si manevrabilitate sporita. Dar acest lucru reprezinta, pe langa avantajele mai sus amintite, un dezavantaj major: in cazul intampinarii unui obstacol comun (limitator de viteza sau chiar o bordura), automobilul nu va mai avea capacitatea depasirii acestuia si va ramane imobilizat.

Citeste si: Sunteti pregatiti sa gustati mierea Porsche? Nu garantam ca veti putea conduce mult mai bine...

Din fericire, modelele din gama 718 de la Porsche nu vor face exceptie, specialistii de la TechArt dezvoltand un pachet de tunning care sa includa si sistemul hidraulic destinat puntii fata pentru depasirea obstacolelor in conditii optime.

Pentru majoritatea Super-Car-urilor din prezent, acest sistem nu ezita sa lipseasca, insa Porsche nu doteaza nici Cayman-ul si nici Boxster-ul din fabrica cu acest sistem, fiind gandit ca pachet tunning doar de cei de la TechArt.

Echipamentul ce face obiectul pachetului tunning oferit de TechArt are capacitatea de a inalta garda la sol a Porsche-ului din gama 718 cu pana la 6 centimetri. Acesta este compus din patru arcuri sport, printre care doi cilindri hidraulici pentru fata, o unitate de control, un kit de instalare si desigur, un manual de utilizare.

Pe langa sistemul hidraulic, TechArt ofera si un pachet exterior specific care are in componenta jante aftermaket, elemente aerodinamice din fibra de carbon si desigur, elemente care aduc imbunatatiri de habitaclu.

Pentru noul 718 Cayman S nu au fost facute referiri la performantele motorului, insa reprezentantii TechArt care expun un model similar la Salonul Auto de la Essen pana la data de 10 decembrie sustin ca propulsorul Boxer de 2.5 litri dezvolta nu mai putin de 400 de cai putere si 480 Nm cuplu. Practic, modelul se bucura de un up-grade de 50 de cai putere si 60 Nm mai mult in comparatie cu modelul anterior.

Din pacate, desi tehnologia TechArt este caracterizata prin perfectiune, brand-ul german Porsche nu doteaza aceste modele din fabrica, nici macar ca optiune, cu acest sistem hidraulic sau alte elemente cu care poate sa castige teren in fata celorlalti rivali.

Te-ar mai putea interesa:

Porsche anunta lansarea modelului 911 Hybrid! Afla cand il vom vedea!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Techart

Newsletter