Jaguar F-Pace a fost tunat de cei de la Hamann

2017 Jaguar F-Pace Hamann

Salonul Auto de la Geneva este recunoscut deja drept unul dintre cele mai spectaculoase evenimente ale anului din lumea auto, mai toti marii producatori pregatindu-se pe indelete pentru acest prim mare show al anului desfasurat pe continentul european.

Insa acest eveniment nu ar fi fost complet fara prezenta atelierelor de tuning, care mai mereu au impresionat prin imbunatatirile tehnice pe care le-au adus unor modele care si-asa erau extrem de performante.

Vorbim astazi despre Jaguar F-Pace si despre un pachet de tuning pregatit de specialistii germani de la Hamann. Aflam de la bun inceput ca pachetul pregatit de acestia va fi disponibil atat pentru versiunea pe benzina, cat si pentru versiunea diesel.

Chiar daca stim ca Jaguar F-Pace arata foarte bine si se misca la fel de spectaculos, nemtii de la Hamann au hotarat ca este loc de ceva si mai si. Pachetul lor de tuning include atat imbunatatiri de ordin tehnic, cat si un upgrade adus aspectului exterior al modelului britanic.

Pentru momentul de fata inca nu a fost facut public pretul la care ar putea fi achizitionat acest pachet de tuning pregatit de cei de la Hamann. Insa, credem ca specialistii germani au facut o treaba numai buna prin aceste imbunatatiri. De asemenea, va readucem aminte ca Jaguar F – Pace tocmai ce a fost inclus printre cei trei mari finalisti care se vor duela pentru premiul „World Car of the Year”.

Design Exterior

Incepem cu aspectul exterior si ne indreptam privirea direct spre noul set de jante Anniversary Evo II, cu dimensiuni de 23 de inci. In functie de preferintele clientului, acestea pot fi comandate in trei nuante diferite: Black, Hyper Silver, respectiv Graphite Grey.

Pe langa aceste jante, cei de la Hamann ne propun o serie de elemente noi printre care un difuzor de aer, bare fata si spate noi, aripi evazate si inca o aripa discreta amplasata deasupra lunetei.

De asemenea, pachetul de tuning mai contine si un nou sistem de evacuare cu patru iesiri ovale, sistem dezvoltat special de cei de la Hamann pentru acest model.

Newsletter

Whatsapp