Mercedes-AMG GT primeste primul pachet de tuning al anului de la G-Power

G-Power Mercedes-AMG GT

Nici nu a inceput bine noul an si specialistii in tuning deja se intrec in pachete menite sa aduca imbunatatiri bolizilor lansati de marii producatori auto in ultimul timp. Vorbim astazi despre tunerii de la G-Power, o agentie care s-a remarcat prin lucrarile facute pentru un model BMW M5 E60. Insa acum a venit randul altui model sa ajunga pe mainile tunerilor germani – Mercedes-AMG GT.

Asadar, Mercedes AMG GT reprezinta primul proiect in tuning caruia i s-au dedicat specialistii germani de la G-Power in 2017. Ramane de vazut cum vor reactiona fanii rivalilor de la BMW cu privire la acest pachet realizat acum de germani, ei fiind siguri de faptul ca G-Power se ocupa in acest inceput de an de modelul i8, caruia in viziunea unora ii trebuie ceva mai multa putere.

Pachetul realizat de specialistii de la G-Power pentru Mercedes-AMG GT nu este unul de anvergura, acestia multumindu-se doar cu o optimizare a unitatii de control, operatiune care sa rezulte intr-o putere ceva mai mare. Astfel, unitatea de motorizare V8 bi-turbo cu care este echipat modelul german este capabila acum sa produca nu mai putin de 610 cai putere si un cuplu maxim de 755 Nm.

Diferentele in materie de cifre de performanta nu putem spune ca sunt impresionante, insa se poate observa o imbunatatire. Astfel, acum putem vorbi despre o viteza maxima care poate trece de pragul a 310 km/h, in timp ce demarajul de la 0 la 100 km/h poate fi realizat in doar 3.6 secunde.

Pe langa optimizarea unitatii de control pe care am mentionat-o mai devreme, specialistii in tuning de la G – Power ne propun pentru modelul Mercedes AMG GT si un nou set de jante forjate in combinatia 21/20 inci. Acestora li se alatura niste anvelope de 275/30R20, respectiv 305/25R21.

Daca ne uitam un pic in spate, ne aducem aminte ca si cei de la Brabus au lansat nu cu mult timp in urma un pachet asemanator de tuning pentru modelul Mercedes AMG GT. Cu acel pachet de tuning oferit de cei de la Brabus, unitatea de motorizare ajungea la un total de 600 de cai putere si la un cuplu maxim de 750 Nm. Punctul in plus pentru care merita sa aducem aminte de acest pachet oferit de Brabus este ca, in cazul acestuia, viteza maxima poate ajunge la 320 km/h.

Intregul pachet propus de nemtii de la G – Power vor scoate din buzunarele doritorilor nu mai putin de 12.150 euro. In cazul in care se doreste doar achizitionarea unitatii Bi-Tronik 5 V1, veti avea nevoie de doar 3.050 euro.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter