BMW Seria 7 Black Bison preparat de Wald International sau cum sa uratesti o masina...

2017 BMW Seria 7 Black Bison Wald International

BMW este un brand puternic pentru care cuvintele nu-si mai au rostul. Nu trebuie sa incerci sa motivezi de ce iti place un BMW pentru ca brandul insusi este o definitie ampla a calitatii si a indraznelii. Asa ca nu prea mai ai ce sa-i faci unui BMW ca sa-l faci frumos pentru ca asa a lucrat natura pentru el… cum s-ar spune in popor… are gena buna.

Dar japonezii sunt de alta parere. Mai exact, japonezii de la Wald International care aduc o serie de imbunatatiri sau… schimbari, avand in vedere ca termenul de imbunatatiri nu se potriveste cu BMW-ul Seria 7 despre care vorbim in acest articol.

Acest model de Seria 7 a fost prezentat si lansat oficial in anul 2005. Daca punem in oglinda o fotografie cu modelul original si aceasta cu moedelul modificat de japonezi… o sa simtim nevoia sa tinem un moment de reculegere pentru ceea ce inseamna tuning-ul.

Citeste si: BMW ne arata primele poze cu noul X7! Testele finale au inceput!

Wald International ii aplica lui Seria 7 ceea ce numesc pachetul Black Bison, de unde si numele lui se schimba in BMW Seria 7 Black Bison.

Partea din fata a masinii pare tunata in atelierul unui pusti de 12 ani care acum a descoperit tuningul si, pentru ca nu are bani, foloseste niste bucati de lemn pe care le lipeste pe masina apoi le vopseste pentru a nu se vedea diferenta prea mare in materie de schimbari.

Si pentru ca pustiul de 12 ani s-a gandit ca ledurile si luminile atrag, i-a mai pus si un set de leduri pe o parte si pe cealalta a spoilerului fata. Nu pot sa las de-o parte fantele de aer care sunt lucrate cu atata maiestrie ca despre unele poti sa-ti dai seama ca nu au nicio treaba cu rolul lor in mod normal, ci sunt puse acolo ca sa arate bine… cica, insa nici la capitolul infrumusetare nu se descurca, asa ca modificarile celor de la Wald International nu sunt cele mai stralucite.

Pragurile imi atrag atentia si nu pot sa nu remarc ca sunt la fel de butucanoase si agresive precum spoilerele fata si spate. Nu stiu ce au incercat japonezii sa creeze aici, dar cu siguranta nu le-a reusit deloc. Nici jantele, confectionate din aliaj, nu sunt cea mai fericita alegere… spitele foarte late nu au nicio legatura cu sportivitatea naturala pe care o poate exprima un BMW si fara sa fie tunat… iar ceea ce vedem in imagini… cu siguranta nu se numeste tuning.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter