G-Power impinge la limita motorul cu 4 turbine de pe BMW M550d xDrive! Afla ce putere dezvolta!

2017 BMW M550d xDrive G-Power

Vorbim astazi despre un nou pachet de tuning dezvoltat de specialistii de la G-Power pentru cea mai noua generatie BMW Seria 5 (G30). Cum era si de asteptat de la un atelier de tuning, performantele de care se face in stare un model BMW Seria 5 nu sunt pe atat de satisfacatoare pe cat ar putea sa fie.

Asadar, specialistii de aici s-au decis ca este momentul sa intervina si prin intermediul unui mic „ajutor” sa faca din Seria 5 un model ceva mai performant si mai capabil. Haideti sa descoperim impreuna ce ne propun cei de la G-Power si care este rezultatul final in ceea ce priveste automobilul german!

Specialistii germani in tuning de la atelierul G-Power au gandit doua module separate care sa suplimenteze performantele reusite de modelele BMW Seria 5, modele echipate asa cum bine stiti cu totii cu unitati de motorizare cu sase cilindri in linie si cu capacitate de 3.0 litri. Orice am vrea sa spunem, un plus de putere este de bun augur in orice moment, nu-i asa?!

Citeste si: Noul BMW M5 (F90) primeste primele piese M Performance

Modulul D-Tronik 5 V1 a fost gandit in asa fel incat sa ajute modelul BMW M550d xDrive sa ajunga la o putere totala de 453 de cai si la un cuplu maxim de 860 Nm.

Daca vorbim insa de un model 540d, acesta va putea sa dezvolte un maxim de 380 de cai si un cuplu maxim de 750 Nm. Cresteri destul de importante, credem noi! Acest pachet va va costa 2.318 euro, un pret destul de corect pentru ceea ce ofera.

Cei de la G-Power nu i-au neglijat nici pe cei care au in garaj modele Seria 5 pe benzina. Asa ca au pregatit modulul Bi-Tronik 5 V1, capabil sa duca un model 540i la o putere de 394 de cai si la un cuplu maxim de 540 Nm. In comparatie cu modelul standard, modulul celor de la G-Power aduce un plus de 59 de cai putere si de 90 Nm la cuplu. Si acest pachet suplimentar are acelasi pret de 2.318 euro.

Din punct de vedere al infatisarii exterioare nu s-au facut modificari, insa cei de la G-Power ne propun un nou set de jante Hurricane RR cu cinci spite. Acestea pot fi comandate atat in finisaje diferite, cat si in dimensiuni de 20, respectiv de 21 de inci. Pentru prima varianta va trebui sa platesti 6.680 de euro, in timp ce pentru a doua optiune vei plati 7.647 de euro.

Noul BMW M550d xDrive are acum patru turbine si performante de invidiat

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
HATCHBACK: AVANTAJE SI DEZAVANTAJE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: G-Power

Newsletter