Acest BMW X6 al celor de la Manhart este o bestie de 700 cai putere

Manhart MHX6 700 BMW X6 F16

Germanii de la Manhart se pare ca vor sa ne tina mereu in priza si pusi la curent cu cele mai noi programe de tuning ale lor. Si pentru ca specialistii lor sunt extrem de priceputi, este de la sine inteles ca cea ce iese din mana lor arata sectaculos in primul rand. Zilele trecute ei ne-au dezvaluit inca o masina care deja este una extrem de apreciata.

Ei bine, si daca credeati ca BMW X6 este o masina perfecta, iata ca ei o fac sa para mai puternica si mai stralucitoare. Pachetul de tuning aplicat pe acest exemplar al germanilor de la BMW este unul de exceptie. Asadar, munca celor de la Manhart a inceput, bineinteles, cu motorizarea. Motorul de 4,4 litri V8 biturbo a fost imbunatatit de specialistii Manhart, si a crescut de la o putere de 567 cai putere si 750 Nm cuplu la o incredibila forta a motorului de 700 cai putere si 950 Nm cuplu.

Acest considerabil plus de putere a fost extras de tehnicienii Manhart dupa reproiectarea unitatii de control a masinii si dupa montarea unui sistem de evacuare aftermarket ce contine noi conducte. Reprezentantii companiei Manhart nu dau detalii in ceea ce priveste demarajul sau viteza maxima. Totusi, noi putem presupune ca acest exemplar este unul mai rapid decat versiunea standard, care poate ajunge de la 0 la 100 kilometri/ora in 4,2 secunde si are un maxim de viteza de 250 kilometri/ora.

In afara de plusul de putere primit, BMW X6 de la Manhart a primit, de asemenea, si imbunatatiri in ceea ce priveste aspectul exterior si interior. Masina are acum un nou set de jante de dimesniune mare de 22 inch, care sunt disponibile in finisaj negru sau argintiu. Modelul supus programului de tuning al celor de la Manhart poarta acum si o noua denumire, MHX6 700, nume ce vine prin alaturarea literelor MH de la Manhart si cifra 700 care reprezinta plusul de putere.

Aspectul interior al masinii este si el imbunatatit, existand acum accente de culoare galbene pe panourile portierelor, pe volan, pe tabloul de bord si pe consola centrala Prin urmare MHX6 700 este o masina puternica si spectaculoasa, care, cu siguranta va fi una de success printer impatimitii brandului.

Declaratiile celor de la Manhart sustin ca acest program special de tuning este compatibil si pentru moelul BMW X5 M, pentru care ei au realizat deja un kit similar in luna decembrie a anului trecut. Se pare ca cei de la Manhart vor sa aduca mai multe posibilitati in fata fanilor. Prin urmare, avem de unde alege!

Newsletter

Whatsapp