Plus de putere pentru Mercedes-AMG C63 prin tuningul de la Posaidon

2015 Mercedes-AMG C63 Estate

Nemtii de la Posaidon au oferit informatii de curand in legatura cu cel mai nou pachet de tuning destinat atat Mercedes-ului AMG C63, cat si modelului C63 S Estate. Asa cum ne-au obisnuit si pana acum, inginerii atelierului de tuning din Neuwied s-au gandit din nou ca modelelor Mercedes-Benz le-ar sta mai bine cu cateva sute de cai putere in plus sub capota.

Pachetul de modificari cuprinde printre altele instalarea unor noi turbocompresoare, resetarea unitatii de control electronic al motorului sau upgradarea sistemului de evacuare al gazelor. Totodata, propulsorul este cuplat la o transmisie automata cu sapte rapoarte, care a fost imbuntatita de asemenea.

Gratie acestor modificari aduse de tuningul celor de la Posaidon, unitatea de motorizare este capabila acum sa dezvolte nu mai putin de 690 de cai putere si un cuplu maxim de 890 Nm. Acceleratia de la 0 la 100 km/h este posibila in aceste conditii in doar 3.4 secunde, in timp ce viteza maxima care poate fi atinsa ajunge la 343 km/h.

In comparatie cu modelul AMG C63 standard, pachetul de tuning creat de specialistii de la Posaidon adauga un plus de 214 de cai putere. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se produce intr-un timp mai scurt cu 0.7 secunde.

Modelul clasic echipat cu o motorizare V8 de 4.0 litri este capabil sa dezvolte 476 de cai putere care permit o viteza maxima ce poate fi atinsa de 250 km/h. Acceleratia de 0 la 100 km/h se produce in 4.1 secunde, in timp ce consumul mixt este de 8.2 l/100 km.

In schimb, modelul standard C63 S a fost creat pentru cei care isi doreau ceva si mai puternic. Desi cu o aceeasi unitate de motorizare V8 de 4.0 litri, C63 S ne ofera 510 cai putere si un cuplu maxim de 700 Nm, in timp ce vitza maxima ramane insa limitata tot la 250 km/h.

Cei care vor opta pentru pachetul de tuning oferit de la specialistii de la Posaidon, vor putea comanda si un diferential spate modernizat sau un sistem „start - stop”.

Totodata, acestia se vor putea bucura si de un soft creat special pentru sistemul de navigare, care va ajuta soferii cu date oferite in timp real despre locurile din trafic in care sunt pozitionate camere de supraveghere.

Din pacate, inca nu ni s-au oferit informatii concrete in legatura cu pretul la care va putea fi achizitionat pachetul de tuning, dar ne putem face o idee luand in calcul ca modelul clasic al unui AMG C63 porneste incepand de la 71.

Videoclipul zilei
5 DOTARI AUTO PE CARE LE FOLOSIM GRESIT
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter