2014 Alpina B4 BiTurbo Coupe

Noul B4 BiTurbo Coupe Alpina a fost inaugurat anul acesta la Salonul Auto de la Tokyo. Nimic surprinzator, noua masina sport este adaptata dupa modelul proaspat lansatului BMW Seria 4 Coupe.

Automobilul Alpina este propulsat de un motor twin-turbo de 3.0 litri care livreaza 410 CP si un cuplu de 600 Nm. Motorul lucreaza in colaborare cu o transmisie Sport Automatic cu 8 viteze, ale carei performante sunt potentate de Alpina Switch Tronic.

Modelul este capabil sa ajunga de la 0 la 100 km/h in 4.2 secunde si atinge 200 km/h in 14 secunde, viteza maxima fiind limitata la 300 km/h. In ciuda acestor performante impresionante, consumul este de 7.6 l/100 km, in vreme ce emisiile de CO2 sunt de doar 177g/km.

In materie de design, regasim bine cunoscutul spoiler subtil inscriptionat Alpina, un spoiler-spate dar si o bara de protectie spate reconstruita.

Aspectul exterior al masinii atrage prin multitudinea de elemente de caroserie complementare, indispensabile kit-ului aerodinamic, printre care si jantele cu spite, de o dimensiune generoasa de 20 inch si etriere personalizate cu emblema Alpina.

In ceea ce priveste dotarile optionale, Alpina ofera modelul cu tractiune integrala. Regasim de asemenea, materiale rafinate: praguri usi, covorase, embleme pe spatele scaunelor, volan sport cu cusaturi.

Modelul va debuta in showroomuri incepand cu luna mai a anului viior.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter