Mitsubishi pregateste un nou concept SUV electric pentru Tokyo Motor Show 2019

Mitsubishi pregateste un nou concept SUV electric pentru Tokyo Motor Show 2019

Mitsubishi vine la Tokyo Motor Show cu un nou concept SUV electric!

E foarte posibil ca Mitsubishi sa aiba una dintre cele mai mici game de modele pe piata din Statele Unite, dar producatorul japonez nu are de gand sa plece din regiune.

De ce spunem asta? In ultima vreme, am vazut diverse imagini digitale, create in mare parte de designeri independenti, care incearca sa ne aminteasca de modele din trecut si, trebuie sa recunoastem, marca merita cu siguranta mai mult.

Din fericire, avem semne de revenire din partea producatorului japonez, care tocmai a prezentat un concept cu totul si cu totul nou, prototip care va debuta oficial la sfarsitul lunii octombrie, la Tokyo Motor Show 2019.

Vehiculul despre care vorbim este descris ca fiind un model SUV plug-in electric de mici dimensiuni, masina care ar trebui sa ofere celor care urca in ea o experienta cel putin interesanta, pastrand insa si „elementele de siguranta necesare pentru traficul de zi cu zi in oras”.

Odata depasite aceste drumuri utile, conform producatorului, modelul va permite proprietarului sa „ii descopere calitatile si abilitatile si pe alte tipuri de suprafete, atunci cand se angajeaza in activitati la exterior”. Prototipul se va baza pe o propulsie compacta plug-in hybrid si pe un sistem de tractiune integrala electric.

Nu avem deocamdata nici un detaliu tehnic despre acest concept, ci doar imaginea atasata, care dovedeste ca modelul crossover va avea, daca ne luam dupa ceea ce par sa fie o pereche de grile rotunde de mari dimensiuni, o forma mai degraba ciudata.

Sa fie, oare, vorba despre un sistem de sunet exterior? Speram sa nu fie asa. Mai mult, in mod interesant, forma spatelui masinii seamana foarte mult cu cea a unui sedan traditional „three-box”, asa ca de-abia asteptam sa vedem profilul intreg al conceptului.

„Un model SUV electric care ofera un nivel de placere fara egal la volan si incredere pe orice tip de teren, pe ploaie sau pe vant”, spune producatorul japonez.

Anteriorul concept al celor de la Mitsubishi a fost Triton Absolute, de fapt o versiune ceva mai mare a camionetei Tritron, cunoscut in Europa sub numele L200.

Cel mai nou prototip gandit de specialistii japonezi isi va face debutul oficial pe 23 octombrie, la Tokio, cu doar o zi inainte de deschiderea portilor pentru public.

VIDEOCLIPUL ZILEI