Nissan prezinta Leaf Nismo Concept inainte de Salonul Auto de la Tokyo

Nissan Leaf Nismo Concept

Nu mai este mult pana la finalul lui 2017, dar inca mai avem programate cateva evenimente. Unii producatori auto ne dovedesc ca deja sunt in pregatiri serioase pentru aceste ultime evenimente importante ale sfarsitului de an. Uitandu-ne tocmai in cealalta parte a lumii, vedem ca luna aceasta ne aduce Salonul Auto de la Tokyo, eveniment ce isi va deschide portile inca din 25 octombrie.

Bineinteles, unul dintre producatorii care se pregatesc cel mai intens pentru acest eveniment este Nissan. Japonezii isi doresc sa aduca pe scena de la Tokyo noul Leaf Nismo Concept, model care deja pare extrem de interesant in ochii multor pasionati auto.

Reprezentantii constructorului japonez promit ca viitorul Nissan Leaf Nismo ne va aduce cateva suprize interesante, printre care unele imbunatatiri estetice si un upgrade la nivel de performante tehnice. Avem deja primele imagini cu acest nou model, asa ca suntem in postura de a va prezenta primele informatii despre cum va arata noul Nissan Leaf Nismo. Pentru a afla inca de acum aceste noutati, va invitam sa ne cititi in randurile care urmeaza!

Noile modele Nissan Leaf Nismo promit cateva imbunatiri si la nivel tehnic, insa deocamdata nu avem prea multe informatii in acest sens. Totusi, stim deja ca noile modele beneficiaza de o suspensie ceva mai rigida si de o electronica modificata care va aduce cu sine o acceleratie superioara. Stim ca sunteti curiosi si voi, insa mai multe informatii vom afla dupa data de 25 octombrie, atunci cand Salonul Auto de la Tokyo isi va deschide portile.

Design Exterior

In primul rand trebuie sa stim ca versiunea Leaf Nismo are la baza modelele noii generatii Leaf, carora li se aplica cateva accesorii specifice ale diviziei Nismo.

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, noile modele vor iesi in evidenta prin intermediul unui aspect putin mai agresiv. Astfel, noile modele vor beneficia atat de o serie de elemente vopsite in rosu, cat si de cateva suprize la nivel exterior.

Printre acestea putem enumera o bara frontala restilizata intr-un mod mult mai agresiv, un difuzor spate reconceput si jante cu un design nou cu pneuri de performanta.

Design Interior

Daca tocmai va spuneam despre elementele de la exterior vopsite in rosu, acum va spunem ca aceeasi culoare o vom regasi si la nivelul habitaclului. Insa asta nu trebuie sa reprezinte o surpriza pentru nimeni, doar vorbim despre un model la care isi aduc contributia in mod substantial si cei de la divizia Nismo.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Nissan

Newsletter