Nou teaser pentru conceptul Mitsubishi e-Evolution

Nou teaser pentru conceptul Mitsubishi e-Evolution

Deschidera oficiala a editiei din acest an a Salonului Auto de la Tokyo se apropie cu pasi repezi, asa ca producatorii auto care vor participa la eveniment sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile. Acesta este si cazul celor de la Mitsubishi, producator care va aduce pe scena din capitala Japoniei conceptul e-Evolution.

Nu este singurul model pe care cei de la Mitsubishi il vor aduce la acest eveniment, constructorul pregatind nu mai putin de 12 modele cu care sa ii impresioneze pe cei prezenti. e-Evolution este considerat a fi insa printre cele mai importante dintre toate, reprezentand practic o noua etapa in dezvoltarea celor de la Mitsubishi.

De asemenea, conceptul e-Evolution ar putea fi considerat o parte a strategiei Aliantei Renault-Nissan-Mitsubishi de a acorda o atentie sporita masinilor electrice si autonome. Conceptul e-Evolution ne este prezentat ca fiind un SUV coupe electric si autonom, model care se vrea a fi o piatra de temelie pentru viitorul celor de la Mitsubishi.

Citeste si: Conceptul sport Toyota GR HV se pregateste de prima prezentare publica

De asemenea, acest concept ne va arata si directia in care va merge producatorul in materie de linie de design. Primul teaser care il infatisa pe e-Evolution l-am putut vedea in urma cu cateva saptamani, atunci cand reprezentantii constructorului ne-au permis sa vedem cateva detalii din partea din spate a conceptului. Tot atunci am aflat si ca e-Evolution va beneficia de propulsie electrica, de aportul unui sistem de tractiune integrala si de tehnologii care au la baza inteligenta artificiala.

Noul teaser pe care l-au dezvaluit acum cei de la Mitsubishi ne lasa sa vedem ceva mai mult din viitorul e-Evolution. Mai exact, putem vedea cateva dintre detaliile atat a partii frontale a conceptului, cat si ale profilului acestuia. Si trebuie sa recunoastem ca ceea ce vedem pana in acest moment arata foarte bine! Viitorul modelelor produse in anii urmatori de cei de la Mitsubishi suna bine daca acestia chiar vor respecta aceasta linie de design pe care o putem remarca acum la conceptul e-Evolution.

Pentru moment nu avem detalii suplimentare in legatura cu conceptul e-Evolution dar, din fericire, nu mai avem prea mult de asteptat pana la deschiderea Salonului Auto de la Tokyo, cu ocazia caruia vom afla mai multe informatii chiar prin intermediul reprezentantilor celor de la Mitsubishi. Ramane de vazut si daca e-Evolution este programat sa ajunga intr-un anumit moment si in linia de productie a constructorului sau daca va ramane doar la nivel de concept.

Te-ar mai putea interesa:

Nissan prezinta Leaf Nismo Concept inainte de Salonul Auto de la Tokyo

Mai exista viitor pentru motoarele V10 sau W12? Afla ce crede Audi despre asta!

VIDEOCLIPUL ZILEI