Isuzu FD-SI Concept: masina de livrare intr-un fagure de miere

Salonul Auto de la Tokyo aduce pe scena foarte multe modele de masini si concepte la care nu te-ai fi gandit niciodata. Se pare ca niponii scot in fata artileria grea. Pe langa concepte de masini puternice cu aspect bizar si in acelasi timp spectaculos, vin cu… autobuze si masini speciale pentru livrare. Cine s-ar fi gandit vreodata ca Salonul Auto de la Tokyo este locul si momentul perfect sa prezinti conceptul tau de autobuz sau masina de livrare? Niponii au idei nebanuite, asa ca trebuie sa-i lasam sa se laude pentru ca au cu ce. Cine stie… poate data viitoare cand comanzi ceva, apare in fata blocului un Isuzu delivery vehicle. Dar cred ca trebuie sa mai asteptam o multime de ani ca sa se intample asa ceva in Romania.

Isuzu se mandreste cu Isuzu FD-SI Concept: masina speciala de livrare. Primul lucru care ne atrage atentia este forma vehiculului si modelul de fagure de miere de pe lateralele acestuia. Daca fagurele de miere este in general galbui spre auriu, niponii nu au optat pentru nuantele acestea si au ales doua nuante de albastru: una mai intensa si una mai pala.

Nici nu trebuie sa te informezi prea mult despre Isuzu FD-SI pentru ca doar din design iti dai seama ca este un concept gandit de japonezi.

Citeste si: Mazda Kai Concept da nastere lui Mazda3: 2018 este anul motorului Skyactiv-X cu aprindere prin compresie

Fagurele de miere de pe laterale nu este doar un model creat ca sa dea bine. Utilitatea ferestruicilor este ca, desi lasa lumina sa patrunda in interiorul masinutei de livrare, poate fi folosit ca spatiu de depozitare. Fiecare compartiment din compozitia fagurelui de miere este, de fapt, un spatiu de depozitare.

Avand in vedere ca Isuzu FD-SI este o masina cu care transporti colete si livrezi fiecarui client multumit pachetul mult asteptat… este prevazut cu un singur loc. Chiar daca fagurele de pe laterale este gandit ca spatiu de depozitare, asta nu inseamna ca in interior trebuie sa existe si alte locuri. Interiorul este folosit petru coletele mai mari si mai voluminoase. Astfel ca, odata ce ai umplut masina cu colete, acestea vor ajunge in siguranta la cat mai multi clienti intr-o singura zi. Asta inseamna inteligenta creatiei si eficienta. Niponii construiesc eficient.

Soferului i se ofera toate conditiile si tehnologiile de ultima generatie ca sa-si faca drumul cat mai sigur: in fata, in continuarea volanului, exista un display tip head-up in care poate sa urmareasca viteza, turatia, si asa mai departe. Pe volan insa, ceva la care nu ne-am fi gandit, se afla un display care-i permite sa vada absolut tot ce se intampla in spatele microbuzului de livrare.

Siguranta soferului este pe primul loc pentru ca el este si responsabil de tot ceea ce livreaza.

Te-ar mai putea interesa:

Modele concept de la Daihatsu pentru Salonul Auto de la Tokyo 2017

Combustie pe baza de hidrogen la autobuze? Unde si cand se va intampla asta...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Isuzu

Newsletter