Mazda aduce la Salonul Auto de la Tokyo doua concepte noi

Mazda 2017 Tokyo Motor Show

Nu mai sunt decat doua saptamani pana ce Salonul Auto de la Tokyo, unul dintre ultimele evenimente importante ale lumii auto din an, isi va deschide portile in fata jurnalistilor si a pasionatilor auto veniti din toate colturile lumii sa asiste la surprizele pregatite de constructorii asiatici.

Asadar, nu este de mirare ca in aceste ultime saptamani pregatirile sunt in toi in ograda fiecarui producator in parte, fiecare dorindu-si sa faca o figura cat mai frumoasa in cadrul acestui eveniment si sa atraga ochii cat mai multor potentiali viitori clienti.

Unul dintre cele mai interesante standuri de la editia din acest an a evenimentului din capitala Japoniei se anunta a fi cel al celor de la Mazda, asadar haideti sa descoperim impreuna ultimele noutati din aceasta tabara! Printre surprizele pe care le-au pregatit cei de la Mazda pentru editia din acest an a Salonului Auto de la Tokyo se numara si doua concepte cu care producatorul nipon spera sa rupa gura targului.

Citeste si: Noul concept Toyota Tj Cruiser: pe jumatate minivan, pe jumatate SUV

Primul dintre ele va fi reprezentat de un model de tip hatchback compact, care va avea la baza arhitectura Skyactiv - Vehicle Architecture. Unul dintre putinele lucruri care se stiu deja despre acest viitor model este acela care dezvaluie ca va fi echipat cu Skyactive-X, prima unitate de motorizare pe benzina realizata pana in prezent care va beneficia de aprindere prin compresie.

Pana la momentul actual, constructorul nipon a facut publice doua teasere in legatura cu acest concept care va fi adus peste doua saptamani pe scena de la Tokyo, insa nu a lasat la suprafata prea multe informatii.

Asadar, toate detaliile le vom afla in cadrul evenimentului, tot acolo urmand a afla si daca exista posibilitatea ca acesta sa se transforme in viitor intr-un model de serie. Din zvonurile care circula in lumea auto, aceasta posibilitate este destul de ridicata, acest concept anticipand practic lansarea noii generatii Mazda3.

Chiar daca nu il vom vedea transformat intr-un model de serie, cu siguranta ca noua generatie Mazda 3 va prelua o serie importanta de elemente de la acesta. Cel de-al doilea concept pe care cei de la Mazda il pregatesc pentru Salonul Auto de la Tokyo are misiunea de a ne prezenta noua filosofie de design pe care o va urma producatorul in viitor.

Fiind recunoscuti la nivel international prin designul de exceptie de care beneficiaza modelele produse de ei, cei de la Mazda vor acum sa ne surprinda cu o expresie mai profunda a limbajului de design Kodo.

Te-ar mai putea interesa:

Cat consuma Toyota Prius?

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Mazda

Newsletter